Vista oturum sorunu

The.Unforgiven
23-08-2009, 21:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Vista'yı onardım ve bilgisayar her açıldığında "administrator" hesabı ile açılıyor.Benim ayarlarını yaptığım oturum ise "Pc" Hesabı.Bilgisayar ilk açıldığında administrator ile açılmasını istemiyorum.Bunun için ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

OSMAN BAĞÇEVAN
23-08-2009, 22:35   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

yeni kullanıcı yapın ve istediğiniz şekilde açabilirsiniz..

sorunuz biraz karışık anlamadım tam olarak : )

The.Unforgiven
23-08-2009, 22:40   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

Şuanda iki oturum var bilgisayarda.1)Administrator 2)Pc adlarında iki oturum.Pc olanı ben kendm açtım.Sorun şu;
Bilgisayar ilk açıldığında administrator oturumu otomatik olarak açılıyo.Ben Pc oturumuyla açılmasını istiyorum..Bilgisayar açıldığında her seferinde administrator oturumunu kapatıp pc oturumunu açmak zorunda kalıyorum.

Son Düzenleme: The.Unforgiven ~ 23 Ağustos 2009 22:41
OSMAN BAĞÇEVAN
24-08-2009, 03:30   |  #4  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

acaba siz bilgisayarı kapatırken uyku modunda kapatıyor olmayın..

sorununuzu kendi bilgisayarımda denedim..sorunsuz çalışıyor..bilgisayarı kilitle yapıyor, yeniden başlat yapıyorum,oturu kapat, kullanıcı değiştir e tıklıyorum ve her tıkladıktan sonra iki hesabımı da görüp ikisinden birine geçiyorum..

siz büyük ihimal uyku modunda kapatıyorsunuz bence...

bunun dışında da C-kullanıcılar-kullanıcı isminiz  de ki dosyaları silmiş olamaz mısınız ?

yeniden bir kullanıcı hesabı açıp  YÖNETİCİ ya da STANDART kullanıcı olarak tek tek deneyip bakabilir misiniz ?

The.Unforgiven
24-08-2009, 13:29   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

Hayır bilgisayarı kapat veya yeniden başlat diyorum.Açılışta parola sorması için bi kod yazdım ve kayıt defterinden bikaç ayar daha yaptım sorun çözüldü.herşey içi teşekkürler