Vista'yı onardım ve bilgisayar her açıldığında "administrator" hesabı ile açılıyor.Benim ayarlarını yaptığım oturum ise "Pc" Hesabı.Bilgisayar ilk açıldığında administrator ile açılmasını istemiyorum.Bunun için ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Vista oturum sorunu
yeni kullanıcı yapın ve istediğiniz şekilde açabilirsiniz..
sorunuz biraz karışık anlamadım tam olarak : )
Şuanda iki oturum var bilgisayarda.1)Administrator 2)Pc adlarında iki oturum.Pc olanı ben kendm açtım.Sorun şu;
Bilgisayar ilk açıldığında administrator oturumu otomatik olarak açılıyo.Ben Pc oturumuyla açılmasını istiyorum..Bilgisayar açıldığında her seferinde administrator oturumunu kapatıp pc oturumunu açmak zorunda kalıyorum.
acaba siz bilgisayarı kapatırken uyku modunda kapatıyor olmayın..
sorununuzu kendi bilgisayarımda denedim..sorunsuz çalışıyor..bilgisayarı kilitle yapıyor, yeniden başlat yapıyorum,oturu kapat, kullanıcı değiştir e tıklıyorum ve her tıkladıktan sonra iki hesabımı da görüp ikisinden birine geçiyorum..
siz büyük ihimal uyku modunda kapatıyorsunuz bence...
bunun dışında da C-kullanıcılar-kullanıcı isminiz de ki dosyaları silmiş olamaz mısınız ?
yeniden bir kullanıcı hesabı açıp YÖNETİCİ ya da STANDART kullanıcı olarak tek tek deneyip bakabilir misiniz ?