arkadaşla bende bilgisayarımla gelen vista starter var daha sonra windows 7 enterprise çıktı onu indirdim kurdum görselik olarak cok hoşuma giti deneme süresi 90 gün dolunca tekrar vista startere dündüm ama windows 7 sonra starter cekilmez oldu bende araştıma yaptım bir aydan daha vazla vista starteri windows gibi göreslik olarak nasıl yaparım araştırmalarım sonuç verdi buldum ve başardım işin en kütü yanıda vista starterde aero yok birde masa üstü sağ alt tarafta bulunan vista starter yazısı tabi aero olmayına pencere arası geçişler görev cubuğu üstündeki ikonla üstüne gelince küçük resimler olmuyor ben masaüstü sağ tarafta bulunan vista stater yazını kaldırdım aero gibi göreliğide yaptım pencere arası geşiler vede görev çubuğundaki ikonlalara gelince ufak resim çıkması yani kısacası görselik olarak aynen windows 7 hata görev çubuğundaki ikonlar aynen windows 7 biliyorsunuz vistadaki ikonlar windows 7 ye göre biraz daha ufak ama benim dediğim şekil ikonlar aynen windows 7 deki büklüğün,deler eyerki elinde lisanslı vista stater yada home basiç olan arkadaşlar boşona 150 yada200 tl verip yeni bir windows almasınla çünkü benim bildiğim kadarıya windowsu yükselmelerin en büyük sebeblerinden biride görselik yoksa vistayala window 7 arasında fazla bir fark yok hata starter ultimate veya dier sürümleri gibi ağırda değil yani übür sürümlere güre birazda hızlı bence şimdi windows 7 kulanan arkadaşlar genelde ilegal kulanıyorlar tabi burda kimseyi suclamıyom bence ilegal kulanmaktansa değim yüntem cok basit biliyorsunuz ilegalın diğer bir adıda kul hakıdır ben resimleri koydum eyer beyenen arkadaşlar olursa hertürlü yardımcı olurum dediğim bu şekil 5 programlarda uluşuyor ama kayıt defterinde herhengi bir oynama yada windows doyaları değiştirme gibi şeyler süz konusu değil vede 5 programın tamamı 10 mb ten daha az bilgisayarda kasma yada donma yavaş acılma gibi şeylerde olmuyor istersebiz özelden istersaniz msnden istersenizde burdan yazın yardımcı olurum hertürlü msn adresim [email=ege_berkk@hotmail.com]ege_berkk@hotmail.com[/email]
programlar bende isteyene msn özerinde yolarım
birde aero şefaflığını istediğiniz şekilde ayarlıya biliyorsunuz o size kalmış
not koyacağım resimler vista startere ait