bende normal vista varken ( service pack siz) bir oyun uyumsuzluktan çalışmıyordu ama bende şimdi vista service pack 1 var acaba uyumsuzluk sorunu gitmişmidir? gitmemişse ne yapmalıyım
Vista service pack 1
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
Sezer COD 4bende normal vista varken ( service pack siz) bir oyun uyumsuzluktan çalışmıyordu ama bende şimdi vista service pack 1 var acaba uyumsuzluk sorunu gitmişmidir? gitmemişse ne yapmalıyısanmıyorum.oyun nedir ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
677 mesaj
uyumluluk bod dene
yada boostr ile zorla biraz
aman yanmasın
zuhah
OP Yıllanmış Üye
189 mesaj
battlefıeld 2 special forces oyunu setup menüsü windows konfigürasyonunu taradıktan sonra hata veriyor windows xp 32 bit diyo lütfen yardım edin
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
Sezer COD 4battlefıeld 2 special forces oyunu setup menüsü windows konfigürasyonunu taradıktan sonra hata veriyor windows xp 32 bit diyo lütfen yardımoyun win.xp 32bit icin tasarlandıgından kurulum başka isletim sistemine-vista- yüklenmesine izin vermiyor. burda normal sartlarda yapılcak bisi yok, öyle yapılandırılmıs. Ama sunu deneyebilirsin, oyunu xp kullanan birine yükle ve program files'a yüklenen oyun klasörünü oldugu gibi dvd'ye cekip bilgisayarına kopyala ve oyunu acmayı dene...
Sezer COD 4battlefıeld 2 special forces oyunu setup menüsü windows konfigürasyonunu taradıktan sonra hata veriyor windows xp 32 bit diyo lütfen yardımHata değil uyarı o. En iyi xp de çalışacağı anlamına geliyor. yinede sorunsuz çalışıyor.
OP Yıllanmış Üye
189 mesaj
ama sonra yüklenmiyo ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin yüklemem lazım oyunu
setup menüsünde hata çıktıktan sonra tamam diyorum setup menüsü kapanıyor yine deniyorum aynı hata sonra yine kapanıyo
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
Sezer COD 4ama sonra yüklenmiyo ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin yüklemem lazım oyunudedigimi deniceksin işte, hata mesajını tam olarak yaz buraya istersen ingilizce olarak tam anlamıylada cevirelim...
setup menüsünde hata çıktıktan sonra tamam diyorum setup menüsü kapanıyor yine deniyorum aynı hata sonra yine kapanı