Vista SP1 İnternet Hatası

burnx
17-04-2008, 16:15   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

vista sp1 yüklenince ağ bağlantıları kesiliyo,internete bağlanılmıyo çözümünü blen varsa bi zahmet yazabilirmi

tHe.kAyA
17-04-2008, 16:35   |  #2  
Üye
51 mesaj

spi1 i yükledikden sonra denetim masasındaki windows update da güncelleştirmeleri denetleden sonra sık sık internet bağlantısı kesilenler için yeni bi güncelleştirme cıkar onu yüklersen sorunun kalmaz sanırım

Windows Vista Güncelleştirmesi - Türkçe (KB937286)

Bu güncelleştirmenin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Güncelleştirme türü: İsteğe bağlı

Windows Vista'nın "Çevrimiçi Yardım" özelliğinde bulunan başlıca yardım konularının yerel bir sürümünü kopyalamak için bu güncelleştirmeyi yükleyin. Windows Vista yardım sisteminde Çevrimiçi Yardım özelliğini etkinleştiren ve sürekli Internet bağlantısı olan müşterilerin bu güncelleştirmeye gereksinimi yoktur. Bu güncelleştirme sık sık bağlantısı kesilen müşteriler için yararlıdır. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Ek bilgi:

Yardım ve Destek:

burnx
17-04-2008, 19:29   |  #3  
OP Yeni Üye
35 mesaj

İnternet Bağlantısı gidip gidip gelmiyo internet tamamen kesiliyo sanırım bir şekilde bir güvenlik güncelleştirmesi engelliyo buna ne uygulayabiliriz(Messenger'a  giriyo sadece Internet Explorer üzerinden internet bağlantısı yapılamıyor.)