Selçuk İslamoğluSanmam, en azından benim mesleğimde görebilirdim ;)olabilir. ama heralde benim kadar pc ye bakım yapan adam yoktur.. çünkü müşterinin yanında beni yarı yolda bırakırsa
Vista Sp1
- 1
- 2
Koliksen bilgisayarında sadece müzik dinliyorsun sanırım:))) bir tek müzik dinlemiyorum PC imde !yada ben mi çok kurcalıyorum
insanın mesleğine göre deişiyor heralde
benim bütün günüm bilgisayar başında geç
Genelde DVD Film yapımı, Elektronik Müzik ile profesyonel kayıt ve mix, photoshop ile digital tasarım,Online Multiplayer oyun ve sürekli System performans testi için overclock la uğraşıyom....
bilgisiyar başından sadece 6 saat uzak kalıyorum oda uykuda geçiyor :D
SP1 daha sonra çıkacak. SP1 yüklemek için de sıra gelecek. Ama kısa sürecek. Çünkü o 77 güncelleme ile SP1 çoğu yerde kesişiyor.
Azizim ne kadar da sabırsızsın yahu:)
eltahirSP1 daha sonra çıkacak. SP1 yüklemek için de sıra gelecek. Ama kısa sürecek. Çünkü o 77 güncelleme ile SP1 çoğu yerde kesişiyor.Ya Yok BoşuBoşuna Yüklemiyim Dedim...Azizim ne kadar da sabırsızsın yahu:)
Bi dakika kardeşim senin dvdnde zaten sp1 olması lazım çünkü benim dvdde de var ve kurduğumda 200 MB falandı güncelleştirmelerim, bi bilgisayarıma sağ tıklayıp baksana service pack 1 yazıyor mu.
"vista için internet explorer 7 toplu güvenlik güncelleştirmesi" 76 güncelleştirmeden bu 70 inci güncelleştirmede takıldı kaldı sanki 1 saattir böyle;
70/76 güncelleştirmeler yükleniyor(70 e kadar sorunsuz yüklendi)
"
vista için internet explorer 7 toplu güvenlik güncelleştirmesi"
işlem cubuğu sonlara doğru sürekliyanıp sönüyor fakat ilerlemiyor 1 saattir...???
- 1
- 2