bunca zaman oldu forumda yükleyenlerde var..sp2 ye kadar bütün güncellemeleri yükledim liste boş.. extra özellikler ve office gncellemelerini kurmadım sadece..ama sp2 yok ortalıkta hala..
Vista sp2 hala yok ortalarda
Gelecek bakalım. Bekliyoruz.
eltahirGelecek bakalım. Bekliyoruz.SP2 duasına çıkalım olmazsa:D:D
eltahirGelecek bakalım. Bekliyoruz.Geleceği zaman indirme olarakta kullanıcılara sunacaklar mı yoksa onun için belli bir zaman mı yine bekliyecekeler. Çünkü interneti sınırlı olanlar için pek olmuyor.
Ben torrent sitelerinden bulum kurdum bile.Merak etmeyin bir değişiklik olmuyor ciddi anlamda.Sadece ram kullanımı sp2 kurmadan önce hiç bir program açık değilken 1gbı biraz geçkindi şimdi 800mg surekli
Ben torrent sitelerinden bulum kurdum bile.Merak etmeyin bir değişiklik olmuyor ciddi anlamda.Sadece ram kullanımı sp2 kurmadan önce hiç bir program açık değilken 1gbı biraz geçkindi şimdi 800mg surekli
merak ettiğim şu SP2 çıkınca yüklemelimiyim, zira şu ana kadar düzenli güncelleme yaptı sistem zaten, daha önce SP1 çıkınca yüklemiştim sistem çöktü haydi yeniden kurdum vistayı ve office gereksiz aktivasyon yaptım boş yere (ama SP1 yüklemeyince de sonraki güncellemeleri yapmıyodu) bilmem ifade edebildimmi
Merhaba
Microsoft resmi kaynaklarda 19 mayısta Windows Vista için service pack 2'yi son kullnaıcı için relaese edeceğini duyrumuştu.
bi arkadaş ram kullanımı 800mblara iniyo demiş.e daha ne olsun eğer öyle olursa win7 ile aynı seviyeye gelir ve vista hızlanır.
Vistanın ram kullanımı kullanıcıların yüklediği programlara göre değişir.
Üstelik o 800mb'ın dolmasının sebebi sizin daha önceden hangi programları vistanın belirleyip onları xp gibi hdd'de bekletmek yerine ramde bekletip,
Performansı arttırma ısrarı.Ramin yetmediği yerde hdd'ye yada Readyboost yapıyorsan flash belleğe atar...
Notebook aldım ben hp.İçine hiç bir program kurmadım office dışında oyun oynamam,cd yazmam yada ne bileyim genel bilgisayar kullanıcısının yaptığı hiç bir şeyi yapmam.bu bilgisayarı sadece nete girmek ve birazda olsa msnde konuşabilmek için aldım.Laptop masaustune göre daha rahat birde.Bilgisayar ilk geldiğinden beri 1gb ram kullanıyor bu program açtıkça 1.80leri buluyordu.Ancak şimdi ilk açılışta 800mb da başlıyor daha sonra 1.10a çıkıyor.Fakat ben sp2 yi kurduktan sonra aeroyu kapattım ve tarayıcımı değiştirdim.bunların etkisi çok buyuk olmuştur ram kullanımı hususunda.merak etmeyin bir hızlanma yok,bir gelişme yok.Hatta sadece sp2yi kurmak için geçen zamanımla kaldım.Tek bir fark gördum hdd ışığı eskisi kadar çok yanmıyor.Bu bir artımı bilmiyorum.Siz bu konuda vakıf olanlar benden daha çok şey biliyorsunuzdur ve bu hususta bir açıklama getirirsiniz eminim.
bekleyin
gelse de ne değişecek sanki(vista pıhehhh)
Arkadaşler torrenti tavsiye etmiyorum. bu benim şahsi kanaatim. Zira bgn win 7 yi torrent'den indirenlerin hallerini merak ediyorum. Botlar uyku uyutmaz bi zaman onları. bekleyelim mayıs sonu garanti.