tabiki de vista sp 2 daha windows 7 cıkmadı bunlar deneme surumleri hem nerden biliosunuz win.7 isteklerimizi karsılıcak o yuzden vista sp 2 hem vista okadar kotu deil suanda hic deil
Vista SP2 Mi Yoksa Windows 7 Mi?
- 1
- 2
oyun performansı vitada daha iyi
[/alıntı
emınmısın ben vısta yada xp yede undercover kurdum ıkısındede takılmalar vardı bu hafta bası kotayı da asarak wın 7 rc yı ındırdım sonuc takılma makılma yok performans ıse 5 fps arttı pc m ozellıklerı 9500m gs t8300 3gb ram ayrıca sp2 den sonra hıc bı fark olmadı vıstada crack lı fılan da degıl dırek orjınal ama hıc bır fark yok arkadaslar ben desızın gıbı dusunuydum vısta cıktı xp ye devam dedık sonra anladıkkı xp dandık 2 ay sonra sısıyor dedık vısta oda kasıntı sımdı win 7 bence super oyun performans ı fılan cok ıyı ya aynı anda 5 tane surucu yuklemesı yaptırdım artı dvd okuttum pc kılıtlenmedı ustelık bunu cpu 1.6 ghz(hıgh performance 2.4) hızında yaptı
Hiç fark etmez. Windows 7'ye oy verdim ama hiç de fark etmez hangisini kullandığın. Zevkine göre sen seç.
Boş oy attım,Hemen hemen aynı işletim sistemi birini birinden ayıramıyorum.
Her nekadar Windows 7'nin ram kullanımı biraz daha ekonomik olsa da stabilite yönünden gözle görülür çok az fark var. Tabiki Windows 7 nin getirdiği yenilikler var ama bu Vista SP2 kötü demek değil bence...
Windows 7'yi Vista ile beraber kullanıyorum, beğeniyorumda...Unutulmamalı Windows 7, Vistanın küllerinden doğdu. Vista'nın yaptığı devrim Windows 7 nin yolunu açtı.
Belkide kullanıcılar yeniliklere olan psikolojik reflekslerini Vista ile bitirdi, Windows 7'ye hazır hale geldi.Kısaca demek istediğim Windows 7 geleceğin en çok kullanılan işletim sistemi olacak bu bariz ama Vista da yabana atılmamalı.
Yiğidi öldür, hakkını ver misali...
Windows 7'yi hiç denemedim ama; size katılıyorum.
Ne daldası ne yorumu?a.) Bunu yazarken hiçbir yorumu okumadan direk kendi görüşümü yazdım.
b.) Demek istediğim windows 7 olduktan sonra bence vista defteri kapatılmalı, vista benim için geçmeişte kaldı, bence vista windows 7 ile kıyaslanamaz bile demek istemiştim..
c.) Can you speak turkish?
a.) Yorumları okuyarak yorumunuzu yazınız.
b.) O sizin görüşünüz saygı gösteriyorum.
c.) Yes, I can. Where did the fit?
windows 7 için de servise pack paketi çıkana kadar wista derim ben :)
vista gibi işletim sistemlerinden allah korusun bi daha yüzünü görmek istemiyorum. o neydi öyle Uac kabus gibi , yavaş zırt pırt hata veriyor. oyun oynanmıyor bi dünya sorunlu.
windows 7 > FARK VAR :)
sırf windows7 vistadan daha az ram ve cpu kullanacak diye win7 kuracağım..antivurus asla kullanmam..sadece ayda 1 onlive virus taraması yaparım kaspersky ile,,zaten virus bulamıyor 3 aydan berii,,,cracklı program kullanmayın.o zaman sisteme virus bulaşmaz...antivirusler hem sistemi hemde interneti kasıyor..4 gb ram, 2.5 ghz,,,,böylece 1 mbs hız ile çatır çatır tak açıyorum siteleri..youtube her zaman 1 mbs hızımın tamamını kullanır...hiçbir zaman eksik kullanmaz..
Windows Vista'yı yaklaşık dört ay önce tanıdım. Benim eski Celeron makinayı hurdaya ayırdıktan sonra, eXper marka intel Q8300 işlemcili 4 GB RAM bir PC aldım. Home premium yasal lisansım var. Bilgisayarla birlikte gelen Vista kurulumu hâlâ ilk gün ki kararlılık ve hız da çalışmakta.
Önceki bilgisayara XP Pro ile format atardım. İki ay içinde PC ağırlaşıp çaılşamaz olurdu. Ben de tekrar format atardım. Bu sebeple XP ile mukayese edince, karalılık açısınmdan Vista süper görünüyor.
Wİndows 7 için bir şey diyemiyeceğim. Çünki henüz kurup denemedim. Fiinal sürümü çıkmadan da, kurmayı düşünmüyorum.
- 1
- 2