Arkadaşlar hayırlı cumalar
sürüm numarası Windows.Vista.SP2.x86.6002.17506.090313-1730.RTM. sürüm numarası resimler http://img21.imageshack.us/img21/2769/85337754.jpg
birkaç resim koydum sp1 le arasında pek fark göremedim daha microsoft yayınlamadığı için link vermenin yasak olduğunu düşündüm
Vista Sp2 RTM Nete Sızdı
resmi olmadığı için link yasak doğru ama bana özelden göndrebilirsen memnun olurum
baran101010final sürüm ne zaman gelecekRTM final zaten, dediğim gibi Nisan içinde olduğunu biliyorum. Sadece kesin tarih veremem.
Günaydın :) bu sürüm sızmaktan ziyade Microsoft tarafından beta testerlara 3 hafta kadar önce dağıtıldı zaten. 13 Mart'ta derlendi ve bir hafta kadar sonra torrent'e düştü.
benimde haberim yoktu Bilgi Verdiğiniz için teşekkür ederim...
Ben kurdum gayet güzel sorun yok ve hafif performans artışı var galiba.. =)
Vlite ile indirgenmiş sisteme kurulmuyor. Hangi servis kaldırılınca sp2 kurulmuyor bulamadım. Vlite 'da sp2 için herhangibir yama çıkarmadı. :( Bu sp2'yi vista dvd'sine nasıl entegre edeceğiz.
Hele bi çıksın diyenleri duyuyor gibiyim. Ancak gömülme sistemler daha stabil çalışmakta.
bomax01Hele bi çıksın diyenleri duyuyor gibiyim. Ancak gömülme sistemler daha stabil çalışmakta.Çıktığında gömersin sen de o zaman :)
Windows aik programı ile rahatca gömebilirsin :)
nasıl lisanaı kaybetmek bu arada crac işine yine çözüm bulamamışlar :)
bomax01Vlite ile indirgenmiş sisteme kurulmuyor. Hangi servis kaldırılınca sp2 kurulmuyor bulamadım. Vlite 'da sp2 için herhangibir yama çıkarmadı. :( Bu sp2'yi vista dvd'sine nasıl entegre edeceğiz.Aşağıdaki link'te nasıl entegre yapılabileceğini anlattım:Hele bi çıksın diyenleri duyuyor gibiyim. Ancak gömülme sistemler daha stabil çalışmakta.