slm arkadaslar birkac gün önce vista güncellemesi yaparken sp2 yi de yükledim önce sp1 di. güncelleme yaptıktan sonra ürünü etkinleştirmeye 25 gün falan kaldı diye bi yazı okudum bilgisayarı kurcalarken sorum su etkinlestirme anahtarı istiyor ama bende anahtar yok ne bilgisayarın üzerinde ne de verdikleri cd ler arasında zaten vista yüklü geldi ne yapmam gerekiyo benim ürün anahtarını nereden bulabilirim?
vista sp2 sonrası ürün etkinlestirme sorunu
Dostum sana şöyle yardımcı oliyim bilgisayarı aldığın zaman faturada verilmiştir o faturada bak bakalım windows vista icin ücret alındıysa faturada yazar eğer yazıyorsa aldığınız yerle bağlantıya geçin
abi faturaya baktım da vista için ücret alınmamıs sadece bilgisayarın parası var
kardeş elindeki vista dvd si orjinal ise onu tekar kur sıfırdan sonra sana bi program önercem ordan orjinal keyini alırsın sonra sp2 yi yükledikten sonra veya daha sonra işine yarar
Siz Vista önyüklü marka bir bilgisayar mı aldınız? Sizde bilgisayar için "Ürün Kurtarma DVD"si mi var?
abi bilgisayar asus laptop x59sl226dv modeli içinden recovery cd si p2go bide driver cd leri cıktı
işte o recovery cdsinin içinde oldugu cd poşetinin kapağında yazar etkinleştirme kodu birde oraya baksan
abi bilgisayar asus laptop x59sl226dv modeli içinden recovery cd si p2go bide driver cd leri cıktı
Yada Bilgisayarın Altındada Olabilir !
ya ne alaka sizin cevaplar anlaşılması çok zor acemi bir kullanıcıdan beklenecek yorumlar. 1 cisi zaten ben bu sp2 çıkmadan 2 hafta önce sp2 buglarından bahsetmiştim ve bu olayın aynısını anlattığımda ters tarafınızlan gülmüştün işte o gün geldi çattı ve hiç kimse cevap veremiyor.
cevabı basit arkadaşım orjinallik etiketin varsa microsoftu arıyorsun sana yeni anahtar veriyor bu esnada birçok soru sorulabilir ne zaman alındı nereden aldın fatura adınıza kayıtlımı orjinallik etiketindeki ürün anahtarınızı söyleyiniz gibi bu aşamaları aştıktan sonra sana verecekleri key ile çözülüyor sorun.
neden oluyor cevabı ise bende gizli kalmasını tercih ederim zaten versemde birşey ifade edeceğini sanmam çünkü ömür tüketiyor sebebini araştırırken bu sorun. bunun geçenlerde birde dil paketine virüs gömmeyi söyledim hem vista hemde win 7 için mevcut olarak dolaşmakta dikkatli olmanızda yara var bana geldi o dil paketlerinden şuan için çözümü uğraşmaktayım bulunca anlatacağım.
ya ne alaka sizin cevaplar anlaşılması çok zor acemi bir kullanıcıdan beklenecek yorumlar. 1 cisi zaten ben bu sp2 çıkmadan 2 hafta önce sp2 buglarından bahsetmiştim ve bu olayın aynısını anlattığımda ters tarafınızlan gülmüştün işte o gün geldi çattı ve hiç kimse cevap veremiyor.Çözüm belli ki; Panda Internet Security. :)
cevabı basit arkadaşım orjinallik etiketin varsa microsoftu arıyorsun sana yeni anahtar veriyor bu esnada birçok soru sorulabilir ne zaman alındı nereden aldın fatura adınıza kayıtlımı orjinallik etiketindeki ürün anahtarınızı söyleyiniz gibi bu aşamaları aştıktan sonra sana verecekleri key ile çözülüyor sorun.
neden oluyor cevabı ise bende gizli kalmasını tercih ederim zaten versemde birşey ifade edeceğini sanmam çünkü ömür tüketiyor sebebini araştırırken bu sorun. bunun geçenlerde birde dil paketine virüs gömmeyi söyledim hem vista hemde win 7 için mevcut olarak dolaşmakta dikkatli olmanızda yara var bana geldi o dil paketlerinden şuan için çözümü uğraşmaktayım bulunca anlatacağım.