ultimate kullanıyorum bende var şu an update yapıyorum.
Vista Sp2 Türkçe yayınlandı
bide bilgisayarı kapayıp açın bakem gelcekmi bnde öle oldu
hem çıksa chip online niye anasayfaya koymuyo
arkadaşlar sakın indirmeyin sahte bu :D:D
Saat çok geç eminim yarın sabah ana sayfada gerekli bilgi konulur gerçi konulmasada olabilir çünkü çokta önemli bir haber değil forumda zaten haber olarak verildi.
hackerler windows updateye koymuş olabilir :D bende tapu gibi eset var :D güncelleme yok diyo windows updateyle ikisi
Valla ben pc ,y, açtım kapadım,modemi resetledim :D bu arada ben bile güncelleştim ama bir türlü SP2 çıkmıyor :D haberi ilk gören ben oldum. Bir Ben kuramadım :D
Arkadaşlar çıktı, sahte felan da değil resmi olarak otomatik update olarak geldi böyle sürüm farkı neden oldu veya neden bazı kullanıcılarda gözükmedi anlamadım.
Güncelleştirme geçmişinizde KB 955430 nolu güncelleştirme yüklü mü bir bakın bakalım.
bnm laptopta çıktı masa üstünde çıkmadı.ayrıca sp2yi yükledikten sonra 24.3 mb boyutunda isteğe bağlı bir vista güncellemesi daha geldi.
Konu Kilit lütfen Çıkmadı Çıksa çıkardı çıkardı çıkardı :D ......
ama devredışı bıraktım sp2 çıkarsa yüklersem bilgisayarıma bişe olursa sizi yerim :D
Hımm acaba crackli vistaya yüklesek ne olur :D
konu kilit yok çıkmıyo yok :D
yaw kardeşim bende yükledim 1 saat önce falan sp2 yi . tırstım virüs falan diyonuz :D . gerçi bu ihtimal gerçekten çok düşük . en fazla yarına kadar burdakilern hepsi yüklemiş olur ... ayrıca aklıma geldide virüs olsaydı eğer sp2 nin sunduğu bluetooth gibi özellkiler olmazdı . onlarda yüklenmiş durumda... yani ben hiç zannetmiyorum virüs falan olduğunaa
Hack kardeşim windows updateyi hacklemişler hackerlar kafasına göre yolluyorlar siz de inanıp indiriyonuz çıksa microsofttta şipşak çıkardı ayrıca denetim masasında sisteme girince neden 2009 değilde 2007.2007de sp1 çıktı 2009da service pack 2.Yani düşünün hiç mantıklı geliyo mu?
Windows updateten virüs gelmesi mümkün değil bahsedilen tüm özellikler yüklenmiş durumda hiçbir sorun yok ilk açılış hızıda artmış durumda bilgisayar daha stabil çalışıyor.Elbette korsan işletim sistemlerinde nasıl sonuç vereceği bilinemez.Ben orjinal olanlar için yüklemelerini kesinlikle tavsiye ederim.
hahahaha oğuz süpersin microsoftun sitesini haclliolar:D
süperim kardeş öyle bir microsoft ki sizde çıkıyo bizde çıkmıyo hayret vallahi hayret :D
SP 2 den sonra sistem kendini tekrar mı yapılandırıyor işlemci kullanımı % 60 ın altına düşmüyor indirenlerin hepsindemi böyle.
BEN DE DE GÖRÜNÜYOR VE YÜKLEMEYE BAŞLAYACAĞIM..TEŞEKKÜELER...