arkadaşlar vista tabanlı laptop'a windows 7 kurdum ve batarya takılıyken kasıyor diye tahmin edyordum ama artık fişteyken bile takmaya başladı hareket etmiyor nerdeyse. bilgisayarın configrationları çok iyi. fakat olmuyor driver sorunu diebilirim belki, Bilinemeyen aygıt var diyor bulamıyor kendisi, bu kasabilir mi ?
ne yapmam gerekiyor anlamıyorum, mesela kastıktan sonra bilgisayardan çıkan tüm sesler yankılı ve çok bozuk şekilde çıkmaya başlıyor...
vista tabanlı laptop'a 7 kurdum bilgisayar kitleni
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
164 mesaj
Son Düzenleme: LeroanZ ~ 11 Eylül 2010 14:54
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj
xp yap makinada can çekişmesin sende
OP Yıllanmış Üye
164 mesaj
laptop'a mı windows 7 varken ?
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj
özellikleri tam detay yazarmısın
OP Yıllanmış Üye
164 mesaj
pek önemli değil gibi, 1gb ekran, 3gb ram vs... yani yüksek eski bi laptop değil ama yaptığı saçma :S
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Driverslari güncelle
cpuz yada speccy tarzi programlarlara makine özelliklerin cikar
Aslinda dahada basit pcnin üstünde yazan marka model vs vs resmi sitesinden ögrenir drivers varsa güncellersin sitede bulamazsan driverslari ismini ögrenince aratir bulursun.
Format atmaya cok merakli herkez ama madem bilmiyorsun yapmiyacaksin yada bilene yaptiracaksiniz bari bilinmiyen donanim diyor o formati attin yada attirdin yukarda yazdigim seyleri düsün üretici firma sitesi yada google vs vs sitlerden aletin teknik özelliklerine bakmayi.