Merhaba Arkadaşlar,
Ben Toshiba a200-1ah kullanıcısıyım ve olivetti (hem yazıcı hem tarayıcı) bir yazıcım var. Ancak usb yi takınca sadece yazıcının simgesini bulabiliyorum ve tarayıcının simgesi yok.Bir türlü bulamadım.Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Vista Tarayıcıyı Görmüyor
aynısı bendede vardı ama benım tyazıcım baya eskıydı vıstayla uyumlu deıldı harelde yenı yazıcı almak zorunda kaldım makıne eskıyse yenısı al derım bence .
Denetim masasından da bakınca görüyor ancak ordan işlem yapma seçeneği yok.Zaten usb yi takınca donanım başarıyla yüklendi diye mesaj veriyor.Yazıcı var ama tarayıcıyla işlem yapamıyorum.teşekkürler
Hatta denetim masası-tarayıcılar ve kameralar kısmında görünüyor ordan tarama profilleri ni tıklatınca seçenklerden birini seçip düzenle yi tıklatınca taramada yapıyor.ancak taradığım şeyi ne kaydedebiliyorum nede başka bişi
aynı sorun bende de wardı ilk önce yazızıcın programını yüklicen en son yazıcıyı tanıtınca çalışıyor bende hp wardı tarayıcı ilk önce yazlımı yüklemeden tanıtıyım dedim üstündeki düğmelere basınca usb hatası veriyodu bende kaldırıp ilk önce cd deki yazlılımı kurudum orada tanıt sayfası geldi bende daha sonra tanıtacağım dedim yükledikten sonra yeniden başlatıp pc yi yazıcının usb kablosunu takınca kendisi gördü yazlılımı kendi yükledi...
Hani nerede kaldı vistanın özelliği...Hani otomatik tanıyacaktı..hani driver olmayacaktı...neyse tşkler.