vista transformation pack 8 bu programı indirebilecegim site var mı bildiginiz teşekkürler
vista transformation pack 8
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
Bu programı kullanmayın lütfen..
Birkaç şatafatlı görüntü için bilgisayarın düzenini bozmayın!!!
Saygılar...
sakarboyBu programı kullanmayın lütfen..bak arkadaşın dediği doğru bende bir ara kullandım hiç iyi değil benden söylemesi....Birkaç şatafatlı görüntü için bilgisayarın düzenini bozmayın!!!
Saygılar...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
162 mesaj
ayen arkadaşım hiç iyi değil, proğramı uninstall yaptığın zaman XP çöküyor söyliyim...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
sakarboyBu programı kullanmayın lütfen..Bu programın düzgün calışma ihtimali(ilk yüklendiginde olmasa bile bi süre sora sorun cıkarması) youtube'un bizim memlekette küt diye acılması gibi birşey. kaldıki vista yükleyip aero calıştırmak böyle yama programlarından daha az kaynak tüketiyor zaten(diğer şeyler giden kaynagı arttırdıgı icin genel tüketim fazla, simdi "xp'nin 2 katı ram işlemci vs. götürüyor zaten demeyinde)...Birkaç şatafatlı görüntü için bilgisayarın düzenini bozmayın!!!
Saygılar...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
162 mesaj
WİSTAMİZER 2.5 diye bir proğram var aynı vista transformation pack 8 benziyor. Bence o daha iyi gibi geldi bana ben şimdi kurdum imzamdaki pc ye vista mizeri bence güzel ama sistem kaynaklarını ne kadar kullanıyor onu bilemiyorum!