vista transformation sorunu

ebuzer25
07-04-2008, 20:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
161 mesaj

arkadaş  vista transformation8 yükledim zar zor . ama gel gör kaldırdım mı* açılış sesleri ve xp başlangıcı yok artık
tabı simgelerde aynen kaldı. format atmadan nasıl düzelir  bu. birde başlangıç onar diye bir seçenek var mı xp cd sinde.gerçi masaüstü felan çok güzel oldu ama hata veriyor sürekli.şimdiden tşk.

Waterfallll
07-04-2008, 21:12   |  #2  
Yeni Üye
40 mesaj

Güvenli modda kursaydın kaldırabilirdin de heralde format atman lazım

Banned
07-04-2008, 22:42   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

aldığınız hataları tam olarak anlatırmısınız. PC açılmıyormu ?

ebuzer25
08-04-2008, 01:08   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
161 mesaj

yok ortak açıldığında eror diye bir uyarı geliyordu.bende fermat dışında bişe bulamadım . amabu sefer vista ultimate yükledim . süper birşey tek kötü yanı geç açılıyor makıne ama sonra uçuyor. sanırım iyi pc olanlar için xp devri bitti.yinede yorumlar için tşk

kursat_akilli
08-04-2008, 11:03   |  #5  
Yıllanmış Üye
187 mesaj

format atılmadan düzelirdi senin sorunun.bilgisayar özelliklerinden temayı değiştirdiğin zaman yani normal xp temasını seçtiğin zaman simgeler ve sesler düzeliyor.başıma geldiği için biliyorum.Bu arada bende vista yüklemiştim ama senin dediğin gibi yavaşladı bilgisayar sonra tekrar xp kurdum.

Borga-x
08-04-2008, 11:13   |  #6  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Bu tıp paketler ıngılızce surumlerde daha guzel çalışıyor. Transf. pac XP'nın derınlerdekı dosyalarını degıstırdıgı ıcın turkce olan arabırımle ıngılızce olan paket uyumsuzluk yaratıyor.

ebuzer25
08-04-2008, 17:41   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
161 mesaj

dediğin dogru galiba çünkü başlat menüsü ingilizce oluyordu ve sonra pc hata veriyordu. bir de içinde sankı okkalı bir virüs vardı .gerçi orjınal siteden aldım ama internet baglantısında anormallıkler oldu.kurşat sana da şu söyleyeyim vista zamamla kendini topluyor bıraz zamam verseydin keşke birde hangi vista olduğu da önemli ultimate başkası iş görmüyor.

kursat_akilli
08-04-2008, 18:06   |  #8  
Yıllanmış Üye
187 mesaj

ebuzer kardeş ultimate kullandım ben yavaş dedim ama sistemimden bahsetmedim.sistem biraz düşük  4,7 puan vardı sistemin ortalama yani.donanımlarımı yükseltme yapabilirsem tekrardan dönerim.

TuncaBozkurt
08-04-2008, 20:40   |  #9  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
kursat_akilli
format atılmadan düzelirdi senin sorunun.bilgisayar özelliklerinden temayı değiştirdiğin zaman yani normal xp temasını seçtiğin zaman simgeler ve sesler düzeliyor.başıma geldiği için biliyorum.Bu arada bende vista yüklemiştim ama senin dediğin gibi yavaşladı bilgisayar sonra tekrar xp kurdum.
Eğer böyle olmazsa, Görünüm sekmesinde Pencereler ve düğmeler'i Windows XP stili olarak değiştir. Standart XP temasına dönüşecektir.

ebuzer25
08-04-2008, 21:25   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
161 mesaj

sağ ol ortakzaten xp yı kökünden kaldırdım. belkı sonra d ye kurarım tekrar vista ile birlikte kullanmak için o da bıraz zahmetlı ama olsun .yanlız bu dediklerinin hepsini yaptım geri gelmedi ama şimdi hatırladım bu tema yüklü iken ccleaner ile bir temizlik yapmıştım ve paha bir mb silmişti tabi benim şüpenelip silmemem lazimdi .sanırım sistem dosyalarını o salak program silmiş .
kurşat dadaş sistem puanın iyiymiş niye undugunu bulamadım bilmem ama bu bıraz xp açışkanlıgından kurtulmak zor ve problemli oluyor. vista dan bekledigin almak için bence herişeyden önce ram lazim  ram 4 gb yap ve kur deli çalışır o zamam. resmem ram canavarı bu vista yine de vista için henüz erken dersen  o başka tabi ben de sana haklısın derin çünkü her program çalışmıyor bunda ..

Son Düzenleme: ebuzer25 ~ 08 Nisan 2008 21:29