BOOTMGR İS COMPRESSED
PRESS CTRL+ALT+DEL PRESS
AÇILIŞTA BU HATAYI VERDİ VE BİRDAHA AÇILMADI HER SEFERİNDE BELİRTİLDİĞİ GİBİ CTRL+ALT+DEL YAPIYORUM MAKİNA YENİDEN BAŞLIYOR VE BU EKRAN GELİYOR NE YAPMAM LAZIM
BOOTMGR İS COMPRESSED
PRESS CTRL+ALT+DEL PRESS
AÇILIŞTA BU HATAYI VERDİ VE BİRDAHA AÇILMADI HER SEFERİNDE BELİRTİLDİĞİ GİBİ CTRL+ALT+DEL YAPIYORUM MAKİNA YENİDEN BAŞLIYOR VE BU EKRAN GELİYOR NE YAPMAM LAZIM
İşletim sisteminizi Vista DVD'si ile onarın.
Lisans anahtarınız orijinal mi?
tek çözün işletim sistemi dvd sinden onarım yapmak
orginal vista sp1 kullanmıyosanız ve crackla etkinleştirmeye calıştıysanız boot dosyalarınız boozulmus format atmanız gerekıyo
Constantine81sorun key anahtarından kaynaklanıyormuş etkinleşSorun key anahtarından kaynaknıyorsa bu uyarıyı vermez, logon ekranında etkinleştir uyarısı çıkar ve sistem açılmaz. Aldığınızı söylediğiniz uyarı boot sistem yada disk görülmediğini gösterir. Bu uyarıyı alıyorsanız öncelik boot menüye girerek sistemin harddskinizi boot edip etmediğiniz kontrol edin. Boot ediyor sistem açılmıyorsa sistemi vista dvd ile açıp, bilgisayarımı onar seçeneğinden başlangıç onarmayı çalıştırın.b_la_c_korginal vista sp1 kullanmıyosanız ve c...la etkinleştirmeye calıştıysanız boot dosyalarınız boozulmus format atmanız gerekıNe yani key sorunu, etkinleştirme sorunu veya c...ak işleminin bozulması sorunu oldu diye format atmak mı gerekir? Basit bir çözüm;- eğer etkinleştirmenizde sorun çıktı ve ekinleştiremiyorsanız bilgisayarınıza girmek için şimdi online anahtar satın al seçeneğini yıklayıp tarayıcınızın açılmasını sağlayın. Tarayıcınızın adres satırına C:\ yazın ce C diskinize, ordan windowsa girin explorer.exe yi çalıştırın, masaüstünüz karşınızda artık nete bağlanıp sistemi etkinleştirebilirsiniz.
- eğer c...k kullandıysanız ve bir şekilde bu bozuldu yeniden c...k uygulamak istiyorsanız basit bios ekranından sonra F8 tuşuna basıp sistemi güvenli modda açarak (sorunsuzca açılacaktır) işlemi rahatlıkla uygulayabilirsiniz.