arkadaşlar sistemim
ıntel pentıum dual core
160 gb harddisk
2 gb kıngston ram
geforce 7300 gt 128 bit
2.00 ghz işlemci
arkadaşlar bu sisteme vista ultımate (32 bit) yüklersem sistemim ne kadar hızlı olur şimdiden hepinise tşk
arkadaşlar sistemim
ıntel pentıum dual core
160 gb harddisk
2 gb kıngston ram
geforce 7300 gt 128 bit
2.00 ghz işlemci
arkadaşlar bu sisteme vista ultımate (32 bit) yüklersem sistemim ne kadar hızlı olur şimdiden hepinise tşk
dual core 1.6 ghz işlemci 2 gb ram ve hd 2400 pro ekran kartı ile çok iyi performans alıyordum ben asla kasma takılma yapmıyordu bence sorunsuz kullanabilirsin. Şuanda bende win 7 kullanıyorum ;)
(Bence BMC demiyeceğim.) tabiikide bence çalışır.Çalışmaması için bir sorun göremiyorum.
orta seviyede vista kullanırsınız
hız düşük mü olur diyosunuz
Ya uğraşma vista yükseltme danışmanı kullan.Bak bakalım donanımda bir problem oluyormu.Ayrıca realtek için driver mevcut.Genelde realtekler için güncelleme gerekiyor diyor da..
bana busınessi önerdi fakat bn size bu sistemde ultımatenin stabil çalşır mı diye soruyorum
Vista'nın hangi sürümünü kullandığının pek bir önemi yok. Hepsi aşağı yukarı aynı civarlarda kaynak tüketiyorlar. Ultimate ek özellikle donatılmış olsa da, sen onları kullanmadıkça home premium'dan farkı yok. Şimdi sorun Vista bu sistemde çalışırmı olayına döndüğüne göre değerlendirmeye bu şekilde devam edeyim.
Sistemin vistanın değerlendirmelerinden 3,5 ile 5,5 arasında puanlar alır. Buda aero özelliğini ve diğer özellikleri rahatlıkla kullanabileceğini gösterir. Fattur arkdaşımızın dediği gibi, Vista kurulum CD si içerisinde Yükseltme danışmanı mevcut. Çalıştır onu, sana ihtiyacın olan tüm bilgileri verecektir.
Herşeyden önce şunu unutma! Vista, XP'den farklı bir işletim sistemidir. XP nin aksine gün geçtikçe yavaşlamaz, Gün geçtikçe daha da bütünleşir ve güzelleşir. O yüzden biraz sabırlı ol Vista kullanırken.
Ultimate stabil çalışır ama uygulamalarda hız sorunu çıkarırır çünkü ram ne kadar çok olsada işlemci sorun çıkarabilir 2,6 lık filan pdualc. olsaydı çok süper olurdu ama yükle pek sorun çıkaracağını zannetmiyorum
suikastbybana busınessi önerdi fakat bn size bu sistemde ultımatenin stabil çalşır mı diyexp pro kullandığıni çin buisness önermiştir.Ultimatet yi tıklayarak ordan bakabilirsin..