arkadaşlar daha önce çalışan yazıcım formattan sonra çalışmaz oldu. excel den çıktı almaya çalışıyorum ama yazıcı yüklü değil ibaresi çıkıyor. driverı sayısız kere kurdum sildim ama olmuyor. denetim masası-yazıcılar kısmında yazıcı gözüküyor varsayılan yazıcı olarak atadım ama gene olmuyor. lütfen yardımm.....
vista ultimate de canon ip1800 yazıcı sorunu
usb bağlantılı bulundu diyor ve windows updateden kurmaya çalışıyor ama bir sorun oldu son sürücüyü firmadan temin edin diyor bende indirdim ama gene olmuyor..
yazıcı kablosunu çıkartıp mevcut kurulu olan programını kaldırın. kabloyu takmadan programını yeniden kurun. ancak kabloyu kuruluş bittikten sonra takın ve sürücü istendiğinde yeni indirdiğiniz sürücüyü yükleyin. farklı portları da deneyebilirsiniz.
hocam gene olmadı ne yazık ki:(
kablo da bi sorun olduğunu sanmam dün çalışıyordu formattan sonra çalışmadı. zaten tek kullanıcı var.
internetten indirdiğiniz dosyayı bir yere çözünüz. programını kurmadan sürücüsünü kurunuz. Bunun için; bailisayarım sağ tuş Donatılar dan Aygıt Yöneticisine geliniz. burada sarı renkli ! veya ? işareti olan donanımların tanımında sorun var demektir. Hangilerinde varsa o sürücüleri yeniden kurunuz. Bu durumda anakartın sürücülerini de yeniden (en son) kurunuz. Burada muhtemelen usb portlarının da düzenlendiği görülecektir. yazıcı bu işlemler sırasında çıkartınız.
Tüm yüklemelerden sonra yazıcıyı takıp sürücüsünü yükleyiniz. Hatta anakart sürücüsü için sitesinden yeni sürümü varsa onu yükleyiniz.
hocam aygıt yöneticisinde herhangi bir sürücü eksikliği yok. anakart vs tüm donanımların sürücüleri yeni formatlandığı için sistem kurulu ve güncel ne yazık ki...
yok mu arkadaşlar çözüm sunabilecek birisi:(