BANA VİSTA UYUMLU NERO PROGRAMI LAZI NASIL BULA BILECEĞİM HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ASLINDA BU VİSTA YI KURDUĞUMA KURACAĞIMA PİŞMAN OLDUM ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER
vista uyumlu nero
boomfunkmcs olayı bitirmiş yine eyvallah
ama nero 7.7.5.1 lite sürümü yeterli derim
premium a gerek yok.
ya bulabıldınmı vısta uyumlu neroyu ben pc yı alalı aylar oldu hala yukleyemedım:(
saol dostum emeğine sağlık
ellerin dert, pc virüs görmesin
hepsi ıyı hoşta ben linklere tıklayaöıyorum.galıba çalışmıyor.
tşk.
eyvallah ortak site güzel paya.
ya birde o zamam çalışmayan linkler şimdi çalışıyor.son olarak bir soru sorayım pc nizde vista yüklü ise kaç dakıkada açılıyor.? benım pc ayar çektım ama 1,5 dk açılıyor normal mı *bu. tşk
ebuzer25ya birde o zamam çalışmayan linkler şimdi çalışıyor.son olarak bir soru sorayım pc nizde vista yüklü ise kaç dakıkada açılıyor.? benım pc ayar çektım ama 1,5 dk açılıyor normal mı *bu. tş1 dk bile değildir acılış suresi bende en fazla 30 sn beklerim ondada sorun var diye kafaya takarım
normal değil o sen ccleaner ile kayıt defterini tarat bi sonra optimizer falan oluyo programlar onlarla optimize et
vay be demek o kadar hızlı açılıyor. bende vistadan oluyor diyordum.birde cleaner bu ne bıraz açıklarsan.antivirüs felan mı
ortak ccleaner programı buldum ve kurdum artık açılış süresi 45 saniyeye indi. hakket güzel proğram kalkmayan bazı proğramlarıda kaldırıyor.tşk. bundan başka ne yapabilirim
BOOMFUNKMCShttp://www.inndir.com/program.php?id=