Vista olan laptopumun üzerine vistayı silmeden win 7 kurdum. Normalde 2 işletim sistemi kurunca açılışta soruyordu hangisiyle açmak istediğimi şuanda öyle bi durum yok ? acaba bunu nasıl çözebilirim ? 2 işletim sistemini beraber nasıl kullanabilirim. Teşşekürler
Vista üzerine Win7
Burda 3 seçenek var 1. sen windows vistadan windows 7ye yukseltme yapmış olabilirsin bu yuzdende iki ayrı işletim sistemi çıkmıyor olabilir.
2.Windows 7yi temiz bir kurulum olarak vistanın ustune kurmuş olabilirsin.Vistada yerel disk cde windows old adlı bir klasorde bulunuyor olabilir.
3.Ayrı bir hddye kurulum yapmışsındır ve windows 7 kurulurken windows vista boot ayarlarında sorun olmuş olabilir.Bize bunlardan hangisinin senin sorunun olduğunu sölersen yada en azından windows 7 yi nasıul kurduğunu bizde sana ona göre yardım edebiliriz.
Yükseletme yapmadım dediğin 2. si benim sorunum c de Windows.old diye bir klasörde duruyor eski dosyalarım.
tamam windows 7 kurdun vistayı silmedi old klasörüne taşıdı bence temiz formatı bas önce vistayı kur sonra yükseltemeden windows 7.Vistayı C: kuracaksan windows 7 D: kur yoksa windowsold diye klasörlerden çok görürsün.
Şu durumda vistaya dönme şansım yok yani öyle mi :(