arkadaşlar vistada youtube girebilen varmı nasıl girilir açıklayabilirseniz sevinirim.
vista ve youtube
http://rapidshare.com/files/139133646/Youtube_Jacker_2.rar
bunu yükle sende girersin.
nasıl girebileceğini arkadaşlar anlatmışlar benim anlatmak istediğimse şu; bir siteye girip girememenin işletim sistemiyle bir alakası yoktur
arkadaşım youtube girebilmek için google amcaya youtubejacker yaz cıkan sonuşlardan programı indir vistada da uyumlu ama 64 bit vistada denedim çalışmıyor başka ttnet tarafından kapatılmış erişmek istediğin siteler varsada ultra surffer programını tavsiye ederim.
İyi Forumlar.
eğer programla uğraşmak istemiyorsan google da youtube gir yaz ilk çıkan ikinci yada üçüncü site rahat giriyor.
elazığlıbunun icin windows yapılandırmasına kücük bi eklenti ile hicbi program, aktarma veya proxy ayarıyla ugrasmadan da girilebilir:1- c:\windows\system32\drivers\etc\hosts dosyasını wordpad ile acın
2- altta local host yazan satırın altına gecin(en altta yeni bi satır) ve asagıda yazanları oraya yapıştırın:208.117.236.70 www.youtube.com
::70 www.youtube.com3- dosyayı kaydedin ve eskisi gibi youtube'a girin
not: www.youtube.com link burdaki gibi link olarak oraya gecebilir renkli olarak, gerekirse o kısmı elle tekrardan normal olarak yazın.
evet host değiştirmeme izinver miyor vista değiştiremiyor diyor
Vİsta da Antisansür ün çalışması için
gerekli host dosyasına sağ tıklayıp bilgisayardaki kullanıcılara yetki vermelisiniz.