arkadaşlar benim sunday sn 201 marka ve modelli bir web cam var driver internetten indirip kuruyordum de kuruyordu fakat nedense vistada kuruluyor ama çalışmıyor bir hata veriyor altta eklediğim resimdeki gibi 10 defa kaldırıp kurdum yine tık yok bir yardım edin
VİSTA WEB CAM
kurduğun driverlar windows wistaya uyumlu olmayabilir. sitesinden winsta sürücüsü varsa indirip dene :))))
Uyarı mesajında anladığım kadarı ile internet kameranı görmüyor yani sana internet kameran yok diyor. buda Demek oluyorki bu program senin kameranı tanımıyor.
Şöyle bir çözüm yolu önerebilirim Xp ile uyumlu olrak yükleyebilrisin o zaman ini görebilir. sağtıkla/özellikle/uyumluluk/xp/tamam böyle yüklemeyi veya yüledikden sonra çalıştırmayı denermisin. Doğru programa yükledin isen çalıştırma ihtimalin yüksek.
valla usta dediklerini yaptım bak şimdi cam driver netten indirdim. setup kurdum umu kururken birşeye dikkat ettim normalde yüklediğimiz tüm pogramlar program files ta bir dosya oluşturur ama cam kurulumunda bunu oluşturmadı. direkt şöyle; C/windows/aMCap diye oluyturdu yüklerken bana yükleceği yeri sormuyor!!!
Devices kısmından doğru video kameranı seçmeyi denermsin?
ANADOLUDevices kısmından doğru video kameranı seçmeyi denermsin?usta şunu biraz dahaçıklar mısın anlayamadım kusura bakma özür dilerim
Demek istediği yukarda programın menülerinde Devices diye bir menü var. Belki ordan uygun kamera seçili değildir, kendi kameranın ismini bulup, seçmek gerekli olabilir demiş.
Programı aç devices kısmı var. File DEvices options diye gider. yani bidiğimiz menüler....
devices kısmında kamere ayarlama kısmından kullanmak istediğin kamerayı seç kısmını yapmamış olabilirsin...
yani pcinde tv kartı vs varsa capure kartında var demektir büyük olsılıkla. böylece sisteminde iki yada 3 kamera görebilir işletim sistemin sen doğru olanı işretlemen gerekli. Bunu devices kısmından yapmalısın.
örnek: senin yolladığın yukarıda resimdede görülüyor devices menüsü...
ayrıca mesEngerde de yap dene istersen doğru Olanı aylarla
[img src=http://www.hizliresim.com/2008/5/11/2787.png]
vista driver ini yüklenem lazım vista kullanıyorsan daha kolay bir yöntemi var onu bir dene
bilgisayarıma sağ tıkla özellikler ,aygıt yöneticisine gir orda soru işaretli web cam olması lazım internetin var ise internet üzerinden aramasını iste büyük ihtimal ile bulur ve yükler