Vista Windows Etkinleştirme Hatası YARDIM
Lütfen bilen biri yardim etsin..
Vistam Orjinal Ama Artık Sahte Olarak Gözüküyor...
Windows Etkinleştirmeye Çalışırken Bir Sorun Oluştu HATA KOD:0x80070426
Napmam Gerek Lütfen Yardım
Vista Windows Etkinleştirme Hatası YARDIM
Lütfen bilen biri yardim etsin..
Vistam Orjinal Ama Artık Sahte Olarak Gözüküyor...
Windows Etkinleştirmeye Çalışırken Bir Sorun Oluştu HATA KOD:0x80070426
Napmam Gerek Lütfen Yardım
bu hata genelde ürünü farklı bir pcye kurunca ve sendeki lisansla aktive edince senin elindeki ürün o zaman aktive edilmiyor windowsu telefonla etkinleştirme seçeneğini seçip ilerlersen telefon numaraları çıkması lazım orjinal cdyle yükleme yabtıysan ara orda zaten seni yönlendirirler ve telefonu kapayınca ürün orjinal olur orjinal yazılımlar sadece bir bilgisayar içindir ikinci bi sisteme kurulup lisanslanırsa o zaman sen madur olursun
DVD Orjinal Vista Ama Farklı Bir Pcye kurmadım....
Windows Telefonla Etkinleştir Nerden Gircem ?
Etkinleştir Dedimde Hata Aliyorum Başka İşlem Yapamiyorum :S
etkinleştirme hatası verince etkinleştirme seçenekleri çıkması lazım eski işletim sistemim windows vista starter onu 3 kez aynı yolla etkinleştirdim lisansını başka bir bilgisayarada kurmuş olabilirsin şöle yab windowsu etkinleştire tıkla ve sendeki lisansı gir bekle sonra hata verince etkinleştirme seçenekleri açılması gerek
format atma sendeki lisansı gir ona telefonla etkinleştirme yönergesini takip et format atsan faydası olmaz bence
bak güzel kardeşim kasanın üzerinde yada cd kabının üzerindeki kodu gir etkinleştir de hata verince
zaten orjinal cd olduğu için yazar telefonla etkinleştir diye seçenek telefonla etkinleştirme yöntemini kullan tr 0800 diye başlar nosu onu ara win 7 etkinleştirmek için 7 ye vista etkinleştirmek için 1 e basınız der 1 e basınca o seni yönlendirecek zaten.Az daha msn alıyordum müşteri temsilcisinden :))))))))) çok uraştı benle
bak güzel kardeşim kasanın üzerinde yada cd kabının üzerindeki kodu gir etkinleştir de hata verince
zaten orjinal cd olduğu için yazar telefonla etkinleştir diye seçenek teinilefonla etkinleştirme yöntemini kullan tr 0800 diye başlar nosu onu ara win 7 etkinleştirmek için 7 ye vista etkinleştirmek için 1 e basınız der 1 e basınca o seni yönlendirecek zaten.Az daha msn alıyordum müşteri temsilcisinden :))))))))) çok uraştı
otomatik telefon sisteminin mi MSN' alıyordun :))
neymiş bari bende ekleyeyim
Telefonla etkinleştir seçeneği yok !
Nasil Çikartabilirim !!
Dedim gibi hata Aliyorum ...
bilgisayar özelliklere gir orda windowsu şimdi etkinleştir yazılı olan yere tıkla sendeki lisansı gir ama cdnin lisansı olacak ilk şart başka lisans zor olur lisansı gir etkinleştir deyince hata verince yönergeleri önermesi lazım
kardeşim olmazsa özel mesaj yolla ben sana vista lisansı verem onla dene o lisansla çok kişinn vistayı orjinal yabtım
Arkdş. O Dediğin öneriler cikmiyor Hata Aliyorum Okadar!