[*<]arkadaşlar benimki genel bir soru ben şuan vista kullanıcısıyım ama hıç menun degılım xp ye alıstıgımızdanmıdır bılmıyorum bence vısta hantal bı isletim sistemi bılgısayarımın özellikleri(((2gb ram 256 mb nvıdıa ekran kartı cıft cekırdek ıntel 7300 2ghz ıslemci var)))) ama performans alamıyorum bu arada bılgısayar dizüstü bilgisiyarı hızlandırmak için ne yapabilirim tema windows klasik yaptım baska ne yapabılrım AYRICA XP YUKLETEBILME IMKANIM VARMI HERKES GIDER VISTAYA BIZ GIDERIZ XP YE XP YUKLETSEM BI SORUN CIKARMI YANITLARSANIZ COK SEVINIRIM ARKADSLAR ENGIN BILGILERINIZE IHTIYACIM VAR...........
vista xp koltuguna oturmakta zorlanır bence
1- tabiki xp yükleyebilirsin, herhangi bi xp cd'si ile sistemini formatlayıp kurulumu yaparsın normal sekilde sorun falan cıkmaz.
2- ekran kartın nvidia ama ne? performans kaybın ondan olabilir, genelde laptoplarda giriş seviyesi-bilemedin en fazla orta seviye kartlar oluo.
3- xp'ye alıstıgın icin ole gelio sanada diger bicok kisiye oldugu gibi. ben 5ayı gecti vista kullanalı ve hantallıktan ziyade alıstıktan sora(ki bu en fazla 1hafta alır)XP'den cok daha akıcı kullanılıyor.......
bu arada vista XP koltuguna oturmakta zorlanmaz, sadece biras daha zaman gerekio kullanıcıların alıskanlıklarını ve geri kalmıs fikirlerini deistirmeleri icin. cogu kisi o kadar kotu gozle bakıoki vista'ya, halbuki ya kendi sistemleri yetmio yada onlar kullanmayı bilmio. yani gercekten adam gibi vista'yı kullanıp ogrenip begenmeyenlerin sayısı cok daha azdır bence....
bende yeni aldım laptopu .vista yüklü ve çok yavaş.işlemcisi 1.8 ghz çift çekirdek amd.2gb ram.ekran kartı da ati *1200..hızlanması için xp mi yüklemem lazım
rroonnaallddoobende yeni aldım laptopu .vista yüklü ve çok yavaş.işlemcisi 1.8 ghz çift çekirdek amd.2gb ram.ekran kartı da ati *1200..hızlanması için xp mi yüklemem lazıya xp yüklicen, ya o ekran kartı/islemcini terfi ettircen. yada illa vista istersen vista basic yüklersin(ama bu bi halta benzemio sen xp yüklersen cok daha iyi olur).
elazigliekran kartı/işlencini terfi ettirecen derken ne demek istedin.anlayamadımrroonnaallddoobende yeni aldım laptopu .vista yüklü ve çok yavaş.işlemcisi 1.8 ghz çift çekirdek amd.2gb ram.ekran kartı da ati *1200..hızlanması için xp mi yüklemem lazıya xp yüklicen, ya o ekran kartı/islemcini terfi ettircen. yada illa vista istersen vista basic yüklersin(ama bu bi halta benzemio sen xp yüklersen cok daha iyi olur).