Arkadaşlar merhaba,
Yeni notebook aldım ve Vista yüklü haliyle. Office kuracağım, Office Vista kurmasam olur mu? Hangi Office'i (2003, xp, etc...)tavsiye edersiniz?
Notebook : Toshiba A200-1LA
Arkadaşlar merhaba,
Yeni notebook aldım ve Vista yüklü haliyle. Office kuracağım, Office Vista kurmasam olur mu? Hangi Office'i (2003, xp, etc...)tavsiye edersiniz?
Notebook : Toshiba A200-1LA
Ofice 2003 vistada sorunsuz olarak calısıyor.
Kurabilirsiniz.
arkadaşın dedigi gibi 2003 sorunsuz calışmakta ve dogal olarak 2007 sürümüde, daha oncekiler sorun cıkarabilir(hic denemedim ve gormedim suana kadar gerci).
bu arada dilini kullanışında cok hoşmuş yani; 2003, xp, "etc"...
Benim bireysel sistemler için favorim works. Kesinlikle işyerinde kullanılan bir cihaz değilse works ü kurmanızı öneririm.
Wodld, exel, msn, outlook takvim adres defteri ve daha birçok program. Her türlü ihtiyaç için hazırlanmış yüzlerce tablo ve şablonlar cabası.Neden (standart kullanım için) ofisle yetinesiniz ki ? Tüm ofis dosyalarını workte tüm works dosyalarını ofiste açabilir değiştirebilir kullanabilirsiniz.
Microsoft Office 2007 SP1 li versiyonunu tavsiye ederim, evet vista da office 2003 te çalışır ama, office 2007 daha kullanışlı, ayrıca örneğin; docx yani office 2007 nin word uzantısı olan dosyalarını 2003 te açmak için ayrıca eklentiye kurmaya da gerek kalmaz.....
Ben office 2000 i bile kurdum vistaya office 2000 bile sorunsuz çalıştı. Hatta diyebilirimki diğer üst versiyonlarından kat kat daha hızlı çalıştı.Vista için hepsi uyumlu yani.