Arkadaşlar dell ınspırıon 1525 modeli Vista işletim sistemli bir laptop var. Orjinal XP CD'siyle format atıcam. Herhangi bi sorun oluşur mu ? Driver Sorunu yaşarsam nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler...
Vista'ya XP Format
İlk önce Dell'in resmi sitesinden XP sürücülerini indir, ondan sonra kur. Ama tavsiyem Vista kullanmaya devam et. Sistemin Vista'da gerçekten zorlanıyorsa XP kur.
BatıkanDoğanİlk önce Dell'in resmi sitesinden XP sürücülerini indir, ondan sonra kur. Ama tavsiyem Vista kullanmaya devam et. Sistemin Vista'da gerçekten zorlanıyorsa XP kur.Evet sistemde biraz sorunum var ama geçmekteki asıl nedenim ben müzikle ilgileniyorum ve çoğu programım Vista'da çalışmıyo yada sorun çıkartıyor. Bu yüzden XP ye geçmek istiyorum...
http://thepiratebay.org/torrent/ ... ron_1525_XP_Drivers
liklinkde torrent den indirebilirsin diğer link ise DELL'in resmi sitesinden windows xp için ilgili driverları alabilirsin.
Windows Vista içersinde ise çalıştıramadığın uygulamalara sağ tıklayarak uyumluluk modunu windows xp seçersen ilgili programları çalıştırmanda bir problem olacağını sanmıyorum (UAC'ı da kapatmanda fayda var)
kolay gelsin
ya benim de beko pc 9432 yn marka bi bilgisayarım var vısta işletimli xp ye geçmek istiyorum bi cd verdiler bana bilg. alırkeniçinde hem vista hem xp sistemi var xp yi seçiyorum ''bu cd xp sistemine gore dusunulmustur yazıyo'' xp yi yukleyemiyooom benim sistem vista diye cd yi çalıstırmıyooo