Slmlar 1 kaç aydan beri bilgisayarımın içindeki programlar çok yavaş açılıyor Özellikle Windows Mail (Outlook) 5-10 dk sonra açılıyor Bu zamana kadar böyle bir sorun yoktu herşey düzgün çalışıyordu ama ne olduysa bir aydan beri herşey yavaş açılıyor Bu neden kaynaklanıyor olabilir Yardımlarınızı Bekliyorum....
Vista Yavaşladı
Ccleaner kullan, kullanmadığın programları sil, disk birleştime yap, virüs taraması yap, olmadı sistem geri yükleme kullan..
harddiskiniz çok fazla doluysa veya virüs falan girdiyse sistem yavaşlar. en iyi çözüm format, yada arkadaşın dediği gibi Ccleaner kullan gereksiz dosyalardan kurtulursun
bütün hepsini denedim yine aynı yavaş açılıyor outlook
vista'da böyle bir yavaşlama olması normal şartlarda mümkün degil, aksine zamanla hızlanan bi yapısı var. kuvvetle muhtemel virüs var sende, hangi programlarla tarattın? eset smart security veya kaspersky internet security'nin son sürümlerini-güncel olarak ve güvenli kipte- kullanmanı öneririm. bide sadece outlook'u örnek vermişsin, diger uygulamalarında durum nası? sade bunda yavaşlama varsa sadece programla ilgilidir...
elaziglivista'da böyle bir yavaşlama olması normal şartlarda mümkün degil, aksine zamanla hızlanan bi yapısı var. kuvvetle muhtemel virüs var sende, hangi programlarla tarattın? eset smart security veya kaspersky internet security'nin son sürümlerini-güncel olarak ve güvenli kipte- kullanmanı öneririm. bide sadece outlook'u örnek vermişsin, diger uygulamalarında durum nası? sade bunda yavaşlama varsa sadece programla ilgilidir...
Frontpage, Namo Web Editor Outlook genellikle bu üçünde yavaş açılıyor Diğerlerinde bir sorun yok Bunlarda bir kaç kere hata vermişti direk sonlandırmak zorunda kalmıştım galiba ondan sonra bunlarda yavaş açılmaya başladı
Tarattırdığım ve sildiğim programlar Avast, Ad-Aware, Windows defender, ccleaner, Glary Utilities bunların hepsiyle işlem yaptım ama hala yavaş açılmakta (güvenli kipte de taradım, normalde)
elazığlı'nın da söylediği gibi Kaspersky Internet Security ve ESET Smart Security ile taratın. Avast pek işe yarar bir program değildir(genel kanı). Ayrıca AVG Anti-spyware ile de taratmayı deneyin. Türünün başarılı örneklerindendir AVG Anti-spyware.
tuncabelazığlı'nın da söylediği gibi Kaspersky Internet Security ve ESET Smart Security ile taratın. Avast pek işe yarar bir program değildir(genel kanı). Ayrıca AVG Anti-spyware ile de taratmayı deneyin. Türünün başarılı örneklerindendir AVG Anti-spyware.onlar ilede taradım hiç birşey çıkmadı
abi şey de olabilir güncelleme olmazsa da yavaşlıyo bende öle belki ondandır
bu zamana kadar bütün windows güncelleştirmelerini yaptım
1. Vista sp1 yüklü mü?
2. Hard disk birlerştirme yapıyor musun?
bütün güncelleştirmeleri yaptım güncelleştirmeler arasında oda varsa yüklüdür ama ayrıca yükleniyorsa yüklemedim
harddisk birleştirme yapmadım sadece temizleme yaptım
vista sp1 yükledim ama bilgisayara yükliyemedim "windows vista service pack 1 is already installed" böyle bir yazı çıktı????
Bjk55vista sp1 yükledim ama bilgisayara yükliyemedim "windows vista service pack 1 is already installed" böyle bir yazı çıktı????Tamam sorun yok sp1 konsunda o zaman. Zaten yükü demiş
eee o zaman sorun nerden kaynaklanıyor:)
font filan yükledim ondan kaynaklanıyor olabilirmi?