vista yerine xp ne kadar doğru?

ethemo23
18-03-2008, 00:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

ben vista kullanıcısıyım.ama vistadan çoğu insan gibi memnun değilim .xp ye geömek istiyorum ama zahmetli bir iş.hadi geçtim diyelim ,ekran kartı yükseltme yapmaz ,yok kamera sorun verir yok driverlarda sorun çıkar gibi sorunlar okuyorum nette.ben de 8600 gf ekran kartı var .sorduğum biri xp de 6800 kalitesine döner dedi.ben saçma buldum ama bunlardan dolayı kafam bulanık.kısacası xp ye geçsem bu gibi problemler yaşar mıyım merak ediyorum.tam olarak bilen varsa ,yardımcı olursa sevinirim........

stern
18-03-2008, 09:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

8600 olarak aldığın ekran kartını linux dahil tüm işletim sistemlerinde aynı değerde kullanabilirsin bunun dışında ben kesinlikle Vista ile devam etmeni öneririm. çünkü sp1 ile güçleneceği gibi(marka üreticlerinin gereksiz yere kurduğu programları kapatarka veya kaldırırak çok daha iyi bir performans kazancaksın. ayrıca sonra ki tüm geliştirme vista üzerine devam edeceği için benim önerim ne kadar çabuk alışırsan o kadar faydalı olacaktır.

Kapalı Hesap (34907)
18-03-2008, 09:28   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

Arkadaşım bu konuda onlarca defa konuşuldu tartışıldı arama zahmetinde bulunsaydın cevabını bulmuştun işte bir kaçı

selimhun
18-03-2008, 11:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

Bu Vista dan xp ye dönme  Grip salgını gibi....Salgın bir hastalık haline geldi.. Ambalaj açılır açılmaz Vista yı silmeye girişiliyor. Artık tüm bilgisyarlar ..donanımlar.yazılımlar.Vista uyumlu...xp ye dönünde  herşey çuvallıyor..Sonra başlıyor şikayetler...Bilgisyar üreticisine kalayı basmalar..!!!! Rabson   çalışmıyor  ...Ready Boost....çalışmıyor....İşlemci hızını yüke göre  ayarlama çalışmıyor...vs...vs...
Adam bağırıyor...Bu .....markası beni dolandırdı ..Rabson Memory var   dediler ...yok...Ne yaptın..Vista yı sildim xp yükledim ..Ehhhh ...iiiii   o zaman ...çok ararsın Rabson ı filan ....!!!!!
Akıl fikir dilerim ...

swordmaster_65
18-03-2008, 16:31   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj

Hocam vistanın neyinden memnun kalmıyorsunuz anlamıyorumki mis gibi işletim sistemi...
Gecmeden önce pc de bulunan donanımların driverlerini bulursan hiç bir sorun olmadan xp kullanırsın ama sana tavsiyem.
Ferriden inip ata binme;)

ethemo23
18-03-2008, 17:50   |  #6  
OP Taze Üye
7 mesaj

o zaman sen de cevap verme zahmetin de bulunmasaydın,ayrıca soruma cevap değil ukalalık yaptığın

swordmaster_65
18-03-2008, 18:22   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj

Ne şaçmalıyorsun yaw sen en başta kişisel yorumum o benim gecsem sorun olur mu diye sormusun bende driverlerini bulup gecersen sorunsuz olarak kullanırsın demişim 1. sorunun cevabı 2. soru sizce nasıl bence hiç iyi olmaz vistada kalman mantıklı burda bi ukalalık mı var ben göremedim.

ethemo23
18-03-2008, 19:22   |  #8  
OP Taze Üye
7 mesaj

arkadaşım yanlış anlama lafım sana değil suat666 ya.. senle ilgisi yok...

swordmaster_65
18-03-2008, 21:22   |  #9  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj
ethemo23
arkadaşım yanlış anlama lafım sana değil suat666 ya.. senle ilgisi yok...
pardon yanlış anlaşılma olmusBeğendim

crabsking
31-03-2008, 12:57   |  #10  
Taze Üye
4 mesaj

BAK ARKADASIM HER YENI ISLETIM SISTEMI BIR ONCEKINDEN PERFORMANS OLARAK DAHA IYIDIR YADA HERKESIN SU HIZ MERAKI VAR YA YANI HIZLANDIRIR. BU VISTAYA DONMEK KACINILMAZ AMA WIN98 SU AN KIMSE NASIL HATIRLAMIYOR. YARINDA XP KIMSE HATIRLAMIYOR VISTAYLA UGRASIN KI SORUNLAR NEDIR BIR GORUN COZUM ARAYIN BULMAYA CALISIN SIMDI DIYE BILIRSINIZ KI MICROSOFTUN ADAMISIN SEN HAYIR DEGILIM AMA KOLAY YOLU SECMEYIN MUCADELE EDIN OKUYUN ANLAMINDA DUYGULARIMI PAYLASMAK ISTEDIM. OZET OLARAK SEN VISTDAN DEGIL VISTA SENDEN KORKSUN.

emre__
02-04-2008, 17:20   |  #11  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

ben hatırlıyorum 98 i format atarsın masa üstü gelir kapatıp yeniden açınca masa üstünde bi fare war başka hiç bişiy yok iç birşey çalışmıyor :D
yeni aldığım pc vista yüklü geldi ben çok memnunum 1 gün açılmam demiyo :) xp ye den dönmeyi düşünmüyorum 15 de bi format atmak zorunda kalacağım :) vista gibi stabil bir işletim sistemi yok...

mtemel
04-04-2008, 15:52   |  #12  
Yeni Üye
36 mesaj
stern
8600 olarak aldığın ekran kartını linux dahil tüm işletim sistemlerinde aynı değerde kullanabilirsin bunun dışında ben kesinlikle Vista ile devam etmeni öneririm. çünkü sp1 ile güçleneceği gibi(marka üreticlerinin gereksiz yere kurduğu programları kapatarka veya kaldırırak çok daha iyi bir performans kazancaksın. ayrıca sonra ki tüm geliştirme vista üzerine devam edeceği için benim önerim ne kadar çabuk alışırsan o kadar faydalı olacaktır.
marka üreticlerinin gereksiz yere kurduğu programları kapatarka veya kaldırırak çok daha iyi bir performans kazancaksın. [[[[hocam ben burayı anlayamadın açıklarsan sevinirim