Nie arda arda 3 kere msj yaziyosun msj cogaltmak istiyosun anlamadim TURUNCI
vista'yı kurup düzgün bir şekilde çalıştıran?
- 1
- 2
vistayi kuramadim hata veriyor dvd rw yok o yüzden DAEMON Tools
kurmaya çaliştiğimda %48 de bu hatayi veriyor 0x80070241
vistayi kuramadim hata veriyor dvd rw yok o yüzden DAEMON Tools
kurmaya çaliştiğimda %48 de bu hatayi veriyor 0x80070241
Dostum internette vistatomsdn diye arattır ve bulduğun yaklaşık 2 mblık dosyayı indir..iso dosyanı onunla modifiye ettikten sonra kurabilirsin....birde şu sayfayı oku...gerekenler orda yazıyo ama ingilizce.
4muratsevgili dostlar tamamen yasal vista bendeki cirit atanlardan değil dostum senin hata %90 board da şunu deneyebilirsin usb firewire ses kartı ve etherneti biosdan kapatarak kurmayı dene ....kolayMerhaba,Tavsiyen için teşekkürler ..sorun AMD Live imiş...Biostan AMD live özelliğini kapattıktan sonra kurulum sorunsuz tamamlandı..ancak Soundmax AD1986a HD audio için sürücü bulamadım ve 5.1 ses sistemimden Bass sesini alamadım..bu yüzden XP ye devam..biraz daha beklemek lazım sanırım...
bir de benimkisi sadece tahmindi..Eğer MSDN den aldıysan hayırlı olsun..ne diyelim..Allah hepimize hayırlı ve yasal işler nasip eylesin!!!
vesselam
calledman4muratsevgili dostlar tamamen yasal vista bendeki cirit atanlardan değil dostum senin hata %90 board da şunu deneyebilirsin usb firewire ses kartı ve etherneti biosdan kapatarak kurmayı dene ....kolayMerhaba,Tavsiyen için teşekkürler ..sorun AMD Live imiş...Biostan AMD live özelliğini kapattıktan sonra kurulum sorunsuz tamamlandı..ancak Soundmax AD1986a HD audio için sürücü bulamadım ve 5.1 ses sistemimden Bass sesini alamadım..bu yüzden XP ye devam..biraz daha beklemek lazım sanırım...
bir de benimkisi sadece tahmindi..Eğer MSDN den aldıysan hayırlı olsun..ne diyelim..Allah hepimize hayırlı ve yasal işler nasip eylesin!!!
www.realtek.com.tw vista soundmax sürücüleri burada AC97 VE HD audio
merhaba ben yükledim.ve bir sorun yok paşa gib içalışıyor.
- 1
- 2