gecenlerde windows vista yı kurmustum ama ses gelmedi windows xp de ise gayet ii ses geliyor.bana yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkur ederim
vista yı kuruyorum ama ses gelmiyor
ses kartının doğru driverını kurdunmu acaba vista için
kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum sen bana ses kartının markasını ve modelini ver benimki soundmax,vista driverini indirdim sende kendininkini indir ben yükleyemedim smwdm.sys dosyası eksik diyor belki sende çalışır
Not: bir çözüm bulursanız lütfen haber verin!!!!
vista için ses kartının driveini nasıl kurcam.cd den kurulmuyor indirmek için dowland sitesi varmı?
Bende vista kullanıyorum sesi otomatik tanıdı arkadaşımın 3 yıllık bilgisayarına kurduk ondada tanıdı sizin kartlar 10 yıllık heralde.Üretici sitelerinde mutlaka sürücüleri vardır
bberke doğru driveri yüklediğinden eminmisin 64 ve 32 bitlikleri dikkatli yükle uygun olanı yükleyeceksin..
evet kardsm bnmkide soundmax hd audio die bsey drriverini nereden indirebilirim bilgin bi dowland sitesi
warmı
hd desteklı ıse eskı bır ses kartı degıl bunların vista destegını kullandıgınız anakart tın sitelerınden anakart modelını gore driverlarına bakabılırsınız
vista daha tam oturamadı malesef drıver problemlerı hala mevcud
Merhaba
Ses kartlarınızın tam adını verirseniz size vista uyumlu driver paylaşımını sunarız.
Şu siteyede gözatmanızı öneririm: www.vista-driver.org
soundmax hd audio 1 die bisey markası
Bu programı indirip kurunuz.Ordan ekran kartınızın tam adını öğrenerek buraya yazınız.
Program dowland: http://www.inndir.com/program.php?id=24352
arkadaşlar ben de yeni bilgisayar aldım ve de Vistayı kurdum. Sürücüleri de kurmuştum ve hiçbir sorun çıkmamıştı kurulumda. Aynen bende de ses çıkmıyordu. Ama aygıt düzgün çalışıyor diyordu windows. Biraz kucaladım falan. ne yaptığımı tam hatırlamıyorum ama belki hoparlörün yanlış tanıtımından olabilir diye düşündüm. Bende 2+1 hoparlör seti var. Ve de ses çıkşı 7+1 olarak ayarlıydı. 2+1 diye seçenek yoktu, en yakın stereo hoparlör seçeneğini işaretledim.yine ses gelmemişti. bu sefer farklı çıkışları denedim ve birinden ses alabildim. şu an ses sorunum yok yani. Bu arada benim ses kartı Realtek HD Audio 7+1 onboard kart.