Arkadaşlar Vista Ultimate 64 bit Kullanıyorum Ama Bugünlerde Nereye Gitsem,Hangi Kanalı Açsam Açıkcası Heryerde Karşıma Windows 7 Çıkıyor Herkez Çok Övüyor Windows 7'yi .. Uzun Lafın Kısası 64 Bit Vista'dan Windows 7'ye Dosyalarıma Bi zarar gelmeden Dosyalarım Programlarım Silinmeden Windows 7'ye Nasıl Geçerim ... ???
Vista'yı Windows 7'ye Yükseltmek ???
İndirin ve yükseltme seçeneğine basın. Ama unutmayın süper dolu bir HDD'de; orta seviye bir PC'de yükseltme, 21 saate kadar çıkabiliyor.
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/shop
Home Premium önerilir. "Yükseltme"ye tıklayacaksınız.
Windows 7 yi satın alıp yükseltme seçeneğini seçin Tubosun dediklerinden :)
illa ki yükseltmeye gerek yok !
windows 7 de format atarken , Custom u seçin ve ilerleyin..karşınıza çıkan disklerinizde , eski sisteminizin bulunduğu diske tıklayıp yükleyin..
yükleme bittikten sonra C:/windows.old
klasöründe eski işletim sisteminizin artıklarını görüceksiniz..oradan da isterseniz silin , isterseniz windows kolay yükleme aracıyla eski dosyalarınızı geri yükleyin..
açılışta eski işletim sisteminiz de çıkarsa ''easybcd'' adlı programla silebilirsiniz..
harici hard diskler ne güne duruyor...
alıcaksın 500gb yada 1TB , takıcan yüklücen herşeyini...tanıdıklarını,arkadaşlarını v.s de bu harici hard diskle dosya paylaşımı yapmak eminim çok işine yarayacak..
(şuana kadar , tanıdıklarımla dosya paylaşımı yaptıklarımda ücret talep etseydim harici hard diskin parasını çıkarmıştım : ))