Vista yükledim pc ye ama ses çıkışı yok diyor ses kartınıda becerip yükleyemedim.Pc hakkında fazla deneyımımım yok.
Biostar 945P-A7A
İntel 945P EXSPRESS CHİPSET
İntel Core 2 Duo
Ana kartın kutusunda yukardakiler yazıyor CD sinden driverı yüklüyorum ama olmuyor
LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ...
Şimdiden cok teşekkür ederim.
Vista Yükledim ama ses gelmiyor?
ses kartı driverini kurdunda mı çalışmıyor daha detaylı bilgi versen
sunu yükledim
Drivers and Utıılıtıes CD
for Intel Chipset Mainboard version RI3.06B
ana kartın cd den kurulumu yapıcan muhtemelen adio yazar
oyle bır cd yok ama bende :( netten bulamammı??? :(
nasıl yani anakart cd si yokmu onun içindedir onbord ses draveri
ses kartının ismi olduktan sonra internetten bulursun ismini bilmeklazım oda nasıl olacak ben bilmiyorum
Cd nın üzerine bu yazıyor
Drivers and Utıılıtıes CD
for Intel Chipset Mainboard version RI3.06B
kasa acık suanda nasıl bulacam ses kartını baktım ama anlayamadım 512 mb yazıyo o ekrankartı galıba
Aşagıda Geforce 6200 DDR-HDTV-DVI TV OUT yazan bir kart var buyuk baya
bu yazdığın ekran kartı ses kartı değil geforce benim bildiğim kadarıyla ekran kartı
inş daha iyi bilen bir arkadaş yardımda bulunur
ıns sag ol kardes yınede yardım etmeye calısman yeterlı allah senden razı olsun
ana kartının hangi ses pro kullandıgını bilmiyorum ama genelde ac97 dir avrac yada adio sürücüsü diye yazar
Realteak ALC655 6 Channel Audio Codec
bu mu acaba sordugun?? :(
arkadaşım seskartının draveri anakart cd sinin içindedir adio yazar büyük ihtimalle tabi harici bi seskartın yoksa
Windows tuşu+Pause tuşuna basınca aygıt yöneticisi çıkar, orada driverı yüklenmemiş veya yanlış yüklenmiş olan donanım varsa yanında ünlem işareti bulunur, sağ tuşla tılkayıp açılan menüden donanım sürücüsünü aramayı seçin. Eğer cdden aramayı seçerseniz otomatik olarak sürücüyü bulabilir, İnternet arama seçeneği ile de Microsoft'un sunucularında sürücünün bulunup yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Ben orjinal donanım sürücülerini böyle bulabildim. Kolay gelsin.