Vista Yüklü Bilgisayarı Windows7 yapamıyorum

ultrAslan_t3
17-12-2010, 19:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

İyi Akşamlar öncelikle. Hp Pavilion dv6 1270et model laptop kullanıyorum ve Pc de Vista Home Premium yüklü(x86) Biostan Boot ayarlarını yaptım Windows7(x64) yükleme Dvdsi taktım yükleme işlemine geçtim Şimdi Yükle seçeneğini seçtikten sonra Kurulum Başlatılıyor Ekranı geldi ve işte ondan sonra da benim sorunum başladı.Yüklenecek sürücüyü göstermiyor.Şöyle bir mesaj geliyor ekrana;
Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik.Sürücü disketiniz, CD,DVD veya USB flash sürücünüz varsa şimdi takın.
Ne yaptıysam bir türlü bunu aşamadım hem Vista yükleme DVD sini gösterip arattım hemde Windows7 DVD sini göstererek tarattım sonuç hüsran.
Google da biraz araştırma yaptım ancak böyle bir şeyle karşılaşan olduysa da çözüm yok.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Windows 7 DVD si ile defalarca format attım ama ilk defa böyle birşey karşıma çıktı.

Son Düzenleme: ultrAslan_t3 ~ 17 Aralık 2010 19:07
zazaca
19-12-2010, 17:28   |  #2  
zazaca avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
563 mesaj

bence yanlış yapıyorsun acık süylim tam anlamadım sen yükleme ekranına geldiğinde sürücü geliştirme var oraya bastınmı orda C diskiye D DİSKİ VAR CEYE FORMAT çekip başlaya bilirn ikinci birşeyse sen yikleme dvd'disini taktıktan sonra bilgisaayarı yeniden başlatınmı yani şüyle  format cd taktıktan sonra pc yi yeniden başlatıyo  f11 veya f12 bilgisayarına güre değişiyor sen ikisenede sürekli baslı tut obdan sonra bak başlıyormu

tumantuy
19-12-2010, 23:03   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
329 mesaj

arkadaş iyi akşamlar demişsin ben gündüz okusam olmaz bu yazı
neyse bak açık açık söylüyo eksik dosya var diyo sen kopyalarken bi sorun olmuş olabilir