arkadaşlar vista ultimata korsan ve vista premium orjinal var hanigisini kurmalıyım sistemim uyarmı
işlemci: e2180 2.0ghz
ram: 2gb kingston ddr2 667mhz
ekran kartı: sapphire hd4830
oyun oynucam ram yetermi arkadaşlar
vista yüklücem yardım edermisiniz
Tabi ki lisanslı Premium'unuzu kurun.
oyunlarda 2gb yetermi gta4 oynucam bu sistemle sorun çıkmaz inşallah
Orjinal olan Premium'u kur daha sonra service Pack 1'i indir ve kur.
oyunlarda sorun olmaz değilmi arkadaşlar
bu sistemde gta IV biraz zor oynarsın.
cod, crysis vb. daha düşük oyunları belki orta seviye..
Sorun olmaz. Sisteminiz iki sürüm için de yeterince uygun. RAM'iniz de çoğu oyun için yeterli. Belki bazı üst seviye oyunlarda yeterli olmayabilir. Ama çoğu oyunda yeterli olacağını düşünüyorum. Ayrıca GTA 4'ün minimum RAM gereksinimi de 2 GB. Yani yeterli. Belki küçük performans sıkıntıları olabilir. Ama çok da etkileyeceğini düşünmüyorum.
Bu arada diğer arkadaşların da söylediği gibi lisanslı Home Premium'unuzu kurun bence. Sonuçta lisanslı. Ve Ultimate'ın çok çok büyük artıları bulunmuyor.
Eğer benim gibi olmuşken herşeyi tam olsun diyorsan ultimate kur.Yok eğer MUI'ye ve Dolayısıyla Speech Recognationz'a ihtiyacım yok,DreamScene gereksiz birşey.BitLocker Kullanmayacağım,Ultimate ek özellikleri olarak verilen 2-3 parça oyun dandik(ki öyle) diyorsan HomePremium kur.Sonuçta temelleri aynı...
premium kurmak daha yararlı olcak gibi gta4 oynayabiliriz inşallah
chucky45premium kurmak daha yararlı olcak gibi gta4 oynayabiliriz inşO işletim sistemiyle alakalı değil pek. Oynarsınız.
FizikOrjinal olan Premium'u kur daha sonra service Pack 1'i indir ve kur.arkadaşım önce vista öncelikli güncellemeleri kendisi buluyor... sırası gelince sp1 kendi öneriyor... gerekli güncellemeler yapılmadan sp1 kurulursa istenmeyen durumlar artaya çıkabilir...
premium kurduktan sonra güncellemeleri yükledikten sonra gta4 yüklesem sorun çıkmaz değilmi arkadaşlar hangi seviyede oynayabilirim
Benim sistemim:
ASUSU P5Q ANAKART İNTEL CORE DUO 2.40 GHZ. 2GB RAM,ATİ RADEON HD 3850 512 MB EKRAN KARTI
sistemim xp,vistaya çevircem GTA 4 ü yükledim ve high da çalşıyor ve hiç kasmıyor eğer güncel driverlaerini kurarsan çok rahat oynarsın sende
saygılarımla
delgado yüreğimi ferahlattın güvenle kurabilirim vistayı
benimde bu konuya ek olarak bir sorum olacak bende dizüstü pcdemde yüklü olan vista home premium vardı dizüstünün altında vista home pre product key vardı ama maalesef vista cdsi yoktu bende netten indirdim fakat vista home pre kurmak için bu ürün anahtarını kullanmak istedim fakat sürekli yanlış anahtar girdiniz diye uyarı verdi. Sistemi silmeden üstüne kurmak istedim sorun bu olailirmi yoksa anahtar geçersiz mi?
mgemicibenimde bu konuya ek olarak bir sorum olacak bende dizüstü pcdemde yüklü olan vista home premium vardı dizüstünün altında vista home pre product key vardı ama maalesef vista cdsi yoktu bende netten indirdim fakat vista home pre kurmak için bu ürün anahtarını kullanmak istedim fakat sürekli yanlış anahtar girdiniz diye uyarı verdi. Sistemi silmeden üstüne kurmak istedim sorun bu olailirmi yoksa anahtar geçersiz mi?şifresiz kurun sonra bütün windows güncellemeleri yapın yeniden girin anahtarı
orjinal olan yazılımınızı kurun. Vistada oyunlarda sorun oluşturmaz. Ben 64 bit vista kullanıyorum buna rağmen herhangi bir sorun ile karşılaşmadım henüz.
vistayı d sürücüsünü silmeden cye kurabilirmiyiz d sürücüsünde önemli bilgilerim var silinmesini istemiyom dyi silmeden vista kurulurmu
chucky45vistayı d sürücüsünü silmeden cye kurabilirmiyiz d sürücüsünde önemli bilgilerim var silinmesini istemiyom dyi silmeden vistaUzman modunda kurarsanız birşey olmaz. Ancak yine de yedek alın bence, her ihtimale karşı...
en iyisi yedeğini alıp öyle kurmak
Mustafa Canşifresiz kurun sonra bütün windows güncellemeleri yapın yeniden girin anahtarıbunu deneyeceğim fakat bu seferde korsan muamelesi görmekten korkuyorum ya cdkeyi o zamanda kabul etmezseneyse bir sorum daha peki kurulu vistanın üzerine kurulurmu birde home premuimlardan hangisini seçmeliyimki 32 bit olan kurulsun?