ya benim hep güvenlik duvarında sorunlarla karşılaşıyorum bunun nedeni ne olabilir????''''''vistayı kurduğuma pişmanım''''
vista
:==) ya nedense heerkes bunu diyo yah wallah ebn kurmadım kurmamda illede görüm ddiler apple nin sürümünü indirdim en dandik pc yi bile o biçim görünüm yapıyo indirdsinler en azından bi baksınlar hem sorunsuz kaldıralabiliyo vista gibi kalıcı bişe deil sadece görünümün degişiyo çok süper daha çok şey keşveççem bn bundan /Senin konuda yükledigin virüs programıla ilgilidir güvenlik duvarrı etkind egiş devre dışı yada kendi kednideçatışıyolardır ondandır yane büyük ihtimalle virüs prog dandır :=)
help_kilicliya benim hep güvenlik duvarında sorunlarla karşılaşıyorum bunun nedeni ne olabilir????''''''vistayı kurduğuma pişmanım''''sorunu söylemiyorlar ya bir acayip oluyor insan. bizde neden güvenlik duvarı hata vermiyor. çözemedim gitti. Bari hatayı yazar insan da bizde ona göre cvp yazarız. Eğer güvenlik duvarı hata veriyorsa başka bişi kur. kaspersky is, norton is, bitdefender is, zone alarm gibi birçok yazılım war bunlarında güvenlik duvarları war.
Bu apple'ın sürümü en kolay nereden indiriliyor?
PcMAKeR SaKİn KArdesim vistanın sorunlu bir yazlım oldunu herkes biliyo bunu microsoft bile kabullendi hatta mahakemelik oldular yane bide arkadfdaş yeni galiba işletim sistemide zayıfsa çok sorun çıkarabilir yane ondandır
DR.UZMAN
fallah yigenime kurdurdum çocuk 6 yaşında yane o kadar kolay
adamım sakinim ben de kızmıyom standart konuşma halim bu ben tam bir ms taraftarıyım. Dikkat ediyorum ben vistayı o kadar zorladım çökertemedim. en sonunda çökerttim ama nasıl diyeceksin. şöyle iis yi tamamen kurdum yapılandırdım birde kendi yazdığım web servis kullanan bir programla test ederken nasıl becerdiysem clfs.sys dosyasında bişileri değiştirmiş. başlangıca atmıştım programımı oda herhalde çakıştı bunla. nedense güvenli kipede girmedi bende bir format tamam zaten formatlayıp diski tekrar bölecektim adam 40 gb yi hemen doldurdu attı. bir bahane oldu şimdi yine vistadayım.