Vistada ağ poralası

E.D.
28-03-2008, 21:29   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
493 mesaj

Arkadaşlar 2 bilgisayarın bağlı olduğu bir ev ağım var. Birine bağlanırken benden kullanıcı adı ve pora istiyor. Ağ paylaşım merkezinden parola korumalı paylaşımı kaldırdığımda da istemiyor. Peki benden istediği bu kullanıcı adı ve şifre nerden geliyor?

Tşk.

stern
29-03-2008, 16:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj
emre1990
Ağ paylaşım merkezinden parola korumalı paylaşımı kaldırdığımda da istemiyor. Peki benden istediği bu kullanıcı adı ve şifre nerden geliyor?

Tşk.

net olarak anlatabilirmisin nedir problem kullanıcı adı ve şifresi soruyormu sormuyorm mu parola korumaalı paylaşım açıkken.

E.D.
29-03-2008, 16:48   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
493 mesaj

Parola korumalı paylaşım açıkken ben başka bilgisayardan bu bilgisayara girmek istediğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor. Ben bu kullanıcı adı ve şifre nerden geliyor onu anlamadım.

stern
29-03-2008, 17:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj

"Parola korumalı paylaşım" açıksa adından da anlaşılacağı gibi bu bilgisayara ulaşcak olan her kullanıcı için kimlik doğrulaması geretiğini sağlıyorsun. bu korumayı kapalı duruma getirdiğinde bu sorgu gelmeyecektir ayrıca klasör üzerinde everyone kullanıcısına hem güvenlik sekmesinde hemde paylaşım sekemsinden izin verirsen bu sorgu ile hiç karşılaşmayacaksın

E.D.
29-03-2008, 20:07   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
493 mesaj

O sorguyla karşılaşıp karşılaşmama durumu önemli değil beni için. Ben güvenlik açısından parola korumalı paylaşım istiyorum ama kullanıcı adı ve şifresine ne gireceğim??

stern
29-03-2008, 21:22   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj

Giriş ekranında kullanıcı adı bölümüne bağlanmak istediğin bilgisayar adı\kullanıcı adı ve alt bölümede şifreyi girmen gerekiyor
ör: kullanıcı adı :stern-pc\yavuz
            şifre : test

stern-pc paylaşım kaynaklarının olduğu bilgisayar
bu şekilde kontrol edermisin

E.D.
30-03-2008, 11:05   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
493 mesaj

Siz benim ne demek istemediğimi anlamadınız sanırım. Şöyle anlatayım. Şimdi siz o şifrenin test olduğunu nerden bilyordunuz? Ben oradaki şifre ekranına ne şifresi gireceğim. Yani o şifre nerden gelecek onu anlmadım? Bağlandığım bilgisayarın oturum açma şifresini girdim yine olmadı. Aklıma başka bişi gemiyorSoru