ARKADASLAR CEVABININZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ NE OLUR SÖLEYİN ESKİ OYUNLAR (COUNTER STRİKE FORMULA 1 2002 2004) ÇALIŞIRMI DENEYEN VARSA SÖLESİN
VİSTADA ÇALIŞMAYAN OYUNLAR NELERDİR
Call Of duty 2-4 çalışmıyor.(Çakışmalar mevcut)
Dediğin oyun içinde internetde www.google.com diye güzel 1 site var ne ararsan bulabilirsin.denemeni tavsiye ederim.
Şimdi arkadaşım VİSTA bildiğin üzere xp den farklı bir işletim sistemidir...Yani sorduğun soruda bir gariplik var..Çalışmayan oyunların sadece işletim sistemi değil PC ye bağlı donanımlardan veya farklı sorunlardan da kaynaklanması olasıdır..Bu şekilde size şu çalışır şu çalışmaz diyemem.Ama çok merak ediyorsanız yükleyip deneyebilirsiniz...
Teşekkürler...
COUNTER STRİKE çalışıyor diger oyunlarında calışması lazım ama denemedim
hp pavillion dv 2410 intel dual core t2450 2.00ghz cpu nvidia geforce go 7200 2gb ram 120 gb hd vista sp1
COUNTER STRİKE FORMULA 1 2002 2004
bende bu oyunlar var çalışıyor ama.f1 aynı mıdır bilemiyorum.F1 chanleages mi neydi 5-6 sene var içinde o çalışıyor...
arıca vista da orjinal oyunun varsa korkma hepsini çalıştırır.
Vistada o tür bir problem artık yok. Şu çalışmaz bu çalışır diye vista sp1 den sonra yapılan bazı oyunlar çok büyük bir saçmalıkla vistada çalışmıyor ancak eski oyunlar çalışmakta.
Cevabını eğer bulduysan buldum de ki millette yardımcı olabilmişmi bilsin. Soruyu yazıyosunuz bir daha bi şey yazmıyorsunuz. Ayıptır yani..
SaMoVeCall Of duty 2-4 çalışmıyor.(Çakışmalar mevcut)Call of Duty 4 çok rahat çalışıyor. Ben hemde 64 bit vista kullanıyorum XP'dekinden çok daha iyi çalışıyor ve kesinlikle herhangi bir sorun yaşamadım.
Dediğin oyun içinde internetde www.google.com diye güzel 1 site var ne ararsan bulabilirsin.denemeni tavsiye ederim.
+ fifa 2002 worl cup çalışıyor :)
dj_pskCevabını eğer bulduysan buldum de ki millette yardımcı olabilmişmi bilsin. Soruyu yazıyosunuz bir daha bi şey yazmıyorsunuz. Ayıptır yani..
ZAHMET ETMİŞSİN TEŞEKKÜRLER...
benim ki vista ve Call Of duty 2-4 calısıyo
ESKİ OYUNLAR (COUNTER STRİKE FORMULA 1 2002 2004)calısıyo bende var gayet iyi
bi sorum olacak benim bilgisayarda ki crysis oyunu donuk calıstırıyo bilgisayarı bu yaz aldım bide ozellikleri cift cekirdek 2,40 ghz 1gb ram 512 ekran kartı atı x1200 serisi
kaan kaptan arkadaşım forumda flood yapman gereksiz olmuş... ve son soruna gelince sadece bellek miktarına bakıp ekran kartının değerlendirmesini yapmak doğru olmaz.. Ekran kartının ve diğer bileşenlerinde başka özelliklerine bakman gerekir..Oyunun minimum sistem gereksinimlerini kndi sitsinde blabilirsin...
Örneğin ekran kartlarında
memory clock , çalıştığı arayüz (interface), Engine Clock gibi özelliklerinide gözden geçirmen gerekir... Sadece bnm 512 mb ekran kartım var , 1 gb ekran kartım var demek doğru olmaz.. 1 gb ekran kartı vardır, ancak çalıştığı arayüz 64 bittir.. olabilir :D böyle bir durumda bu karttan performans beklenmesi doğru olmaz..