ARKADASLAR VVİSTA YÜKLEDİM AMA COKLU OTURUM SES DENETLEYİCİSİ BULAMIYORUM GUNCELLESTIRME YAPIYOR YINE BULAMIYORR COK ACILLL YARDIMA IHTIYACIM VAR
VİSTADA ÇOKLU ORTAM SES DENETLEYİCİSİ
Ne işe yarıyoki o bendede yok.Vista home premium kullanıyorum.
arkadasım bende home premıum kullanıyorum ama ses surucusunu bulamazsam muzık dınlıyemem onnuu bulmaya calısıyorum coklu ortam ses denetleyıcısı arayorum
Ses kartınızın marka ve modelini belirtirseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır...
anakart üzerinde ise nakartın Modelini yazınız...
saygılar...
sonvurgunfoxcon anakartModeli nedir...
hepsini bir yazarsan daha iyi olacaktır..
saygılar...
arkadasım o kadarıı bılmıyorum ama vıstayı yuklemeden once soundmax dıye ses programıı vardıı vıstayı yukledık guncelleme yapıyoruz olmuyor sasırdık ne yapacagımızı
Benim sesi vista otomatik tanıdı valla
benm seside vista otomatik tanımıstı(gigabyte 8I945GZMH) ama tanımasa bile otomatik en azından sürücüleri yükleyin die pencere acılmalı ve bütün anakart ve donanım üreticileride vista destekli sürücülerini yayınladılar......... üretici sitelerini incelemen yeterli olacaktır
tanımıyo arkadaslar yaw sasırdım sabahtandırr ugrasıyorum benım pc anakartıının modelını bır bılsem nerden bakabılırım modelıne
yukarıda sürücü adreslerini yazdım...
oradakileri denedin mi...
saygılar...
ordakılerden hangısı benım anakartın modelı oldugu bır bulsam
zatern sorun kalmazda yaw sızden rıcam bana sadece 4+1 uyumlu vıstaya bıı surucuu bulabılırmısınız
Alttaki realtek sürücüleri denedinmi...
Bu arada Everest adlı programla öğrenebiliyordun anakartın modelini...
saygılar...
yaa bakk yanılmıyorsam bızım hoca anakartım foxcon ama hoca asus olarak tanıttı heralde realtek denedım olmadı
o halde şunu dene..
Anakart Asus ise alttakini dene...
hardwaremania forumlarından...
Faxconn ise ses sürücüsü bu...
başka da yok...
download sayfası için...
,945G7MA-8EKRS2,945G7MA-8EKRS2H,945G7MA-8KS2H,945G7MD-8EKRS2H,945G7MD-8KS2H,945GZ7MC-KRS2H,945GZ7MC-KS2H,945GZ7MC-RS2H,945P7AD-8EKRS2H,945P7AD-8KS2H,975X7AA-8EKRS2H,P4M8907MB-2.0-KRS2H,P4M8907MB-2.0-RS2H,NF4K8AC-RS,761GXM2MA-KRS2H,MCP61SM2MA-ERS2H,MCP61VM2MA-RS2H,N5M2AA-EKRS2H
saygılar...
saol ubur asus bende ındırmıstım olmuyorrrr bıı hata verıyor foxcon ındırıyorum ınsallah olur saoll tşk.
öncelikle everest programını indiriniz.marka/model bulunuz.sonra marka örn:asus ise google geliniz.sonra asus support diye aratınız.sonra çıkan ilk sayfaya giriniz.buradan marka modeli seçinizsonra tüm driverlardan istediğinizi indiriniz.
kolay gelsin.
Benimde tanımıyo aksi gibi bulunmuyoda AD1980 soundmax var driviriını bualamdım.1988 ini buldum onuda kabul etmio missing dior şerefsizim... :D
smwddm.sys buu dosya eksikk bunu bulmam lazım bana yardımcı olurmusuzz kardes ssenınkıyle aynı benımkı bır turlu bulamıyorum ama bulacam kafaya koydum bu dosya eksıkk onu buılursam tmmdır