slm arkadaşlar. bu wista ultimateyi ikinci kez kuruşum. sorun şu ki, explorer sayfası köşedeki çarpı işaretine tıkladığımda kapanmıyo. hemen bi sorun giderme sihirbazı ortada beliriyo ve diyo ki windows sorununuzu halledecek diyo sonuç olarak ise: ya proğramı kapat diye bir sekme beliriyo (bunlar uzun zaman alıyo), ya sayfa kapanıp yeniden açılıyo(tabi bu da) ya da sayfa hiç kapanmıyo taa ki ben pc ye restart çekene kadar. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ederim....
vistada explorer sayfası sorunum var...!!!
bende de vista home premium ama şuana kadar öyle bir sorun cıkmadı. Ama dediğin gibi kapat diye bi sekme cıkıyor bazen başka programlarda. Sana tavsiyem önce makinanı internet üzerinden güncelle. Sürekli güncel tutmaya çalış. vistanını güncel halinde bu sorun belki hal olur. Eğer şuan hal olmassa bie Sp1 cıkınca sorun gider. Önce güncell tutmayı dene buda olmazsa başka bi yerde dene bu vistayı yada başka bi vista dene makinada. Aslında bende de vistayla uyum sorunu vardı da Çok büyük bir sorun olmadı şuana kadar. Umarım bir çözüm bulurusn ...
donanımsal sorunlardan biri bu vista için kullandığın donanımların listesini yazarmısın.sitelerdeki testlere göre uyumlu çıkabilir ama malesef vista kendine uygun donanım olmassa sorunlar yaşatıyor.ayrıca ramlerini vistaya test ettir bakalım nediyor ram sağlammı sorunlumu. açılışta f8 ile basarak aç karşına seçenekler gelecek o menüde iken esc ye bas işletim sistemi seçme menüsü gelecek ordada taba'a basarak ram diagnos yazılımını çalıştırarak test edebilirsin.
böyle hatalarla karşılaştım arkadaşlarımda karşılaştı herkes tarafından bilinen ad-aware se personal ile sen bi sistemi tarat sana komik gelebilir küçücük program ne yapsın diye ama büyük işler başarıyor olmazsa a-squared ile tarat
sorun PC'nin donanım veya yükledigin vista ile alakalı gibi, kurulum dosyasını internetten falanmı aldın, oleyse bozuk olabilir, yada donanım tarafında bi cakısma veya yetersizlikte oldugunda uygulamalar hata verebilir(sendeki gibi windowsun cekirdegi explorar) donanım ozelliklerinide yaz, ve son olarak isin en kolay kısmı; virüs, spy, trojan vs. zararlı haşareler girmis olabilir NOD32 (2.7 sürümü vista destekli) indirip güncelledkten sora taramanı oneririm;)
arkadaşlar sorunuma ilgi ile yaklaştığınız için sizlere teşekkür ederim.çok şükür sorunu çözümleyebildim, sizin gibi bir arkadaşın sayesinde. eğer böyle biri aynı sorunla karşılaşırsa ona şu çözümü önerin, benimkini halletti:İnternet seçeneklerine girip "Gelişmiş" sekmesinden internet ayarlarını sıfırla butonuna basmak. Bunu yaptıktan sonra kullana biliyorsunuz explorer'i.