Vistada Güvenli Kip

blue-mc
07-04-2008, 19:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Merhaba.
Windows Vista Home Premium işletim sistemli notebook kullanmaktayım. Pcyi güvenli kipte başlatıp Spyware Doctor ile virüs taraması yaptırmak istiyorum. Güvenli kip nedir ve nasıl virüs taraması yapılır.
Teşekkürler

BasBelasi
07-04-2008, 19:41   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

güvenli kipte virus taramasi yapılabilabileceğini sanmiyorum, güvenli kip windows un basitleştirilmiş hali, sadece sorunlarının düzeltilmesi için kullanabilirsin (kaldıramadığın programları kaldırabilirsin vs..), üzerinde çalışamazsın, kullandığın virus programından başlangıç disketi oluştur (varsa kullandığın virus programında yoksa başka bi programdan bulmaya çalış), bilgisayar ı açarken disket takili olsun açılışta seni yönlendirir.. ( bildiğim kadarı böyle, yanlışım varsa özür dilerim, uzmanı değilim=) )

vako
07-04-2008, 21:20   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

spyware doctor spy programıdır  virüslere karşı işe yaramaz ayrıca güvenli modda virüs taraması yapılır çünkü bazı virüsler vindows aktif olduktan sonra harekete gecer  bu yüzden güvenli modda virüs taraması yapmak mantıklı bilgisayar acılırken f8 tuşuna bas ve ağ desteği ile güvenli  modu secki virüs programın kendiini güncellesin bide arkadaşın dedigi gibi bi program kaspersky ın var adamlar hazırlamış açilişta calişiyor ve gerçek bi virüs  temizligi yapıyor