ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMDA DA VİSTA HOME BASİC VAR VE HER OYUNU KALDIRMIYOR BU İŞLETİM SİSTEMİYLE HANGİ OYUNLARI OYNAYA BİLRİM AYRICA EKRAN KARTIM PAYLAŞIMLI 224 MB
vistada hangi oyunları oynayabilirim ACİL YARDIM
oncelikle bıze bılgısayar donanımını yada marka model soylersen daha ıyı olur.ona göre yardım edelım.
fazla oyun oynayamazsın . ekran kartı alman lazım.
ekran kartı alıp biraz ramını arttırdıktan sonra bir cok oyun oynayabilirsin
benim bilgisayarımdada wista home basic yüklü ve fıfa 2005 chess titans (satranç) majong titans (çin bulmacası)
arkadaşım çok teşekür ederim sana senden bi ricam ekran kartın kaç mb onu bi yaz lütfen ve başka oyunları yüklediginde banada haber verirsen sevinirim
çoooook sagol
Ekran kartının hafızasından çok işlemcisi önemlidir (GeForce 7500 LE ya da Radeon X1600 PRO gibi).
Çoğu oyunu düşük çözünürlük ve düşük grafik ayarlarında oynayabilmek için en az nVidia GeForce 6600, GeForce 7500 ya da ATi Radeon X1600 gibi ekran kartları (ya da daha yüksek modeller) gereklidir. Zaten bu kartların çoğu 256MB ya da daha fazla hafızaya sahiptir.
Merhaba
İşletim sistemi Recep Baltaş ın dediği gibi bir sorun değildir.Recep Baltaş bu konuda bir yazı yazmıştı.Forumda ararsanız bulursunuz.
benim ekran kartımın özellikleri Intel GMA 900, max. 256 MB ekran kartı lütfen yardım edin bilgisayarım toshiba a200-1cr fifa oynaya bilir miyim yada hangi oyunları oynaya bilirim
benim bilgisayarım toshiba a200-1cr hangi oyunları kaldırı