selam ben az önce kayıt oldum.vista home premium 32 bit kullanıyorum.çoğu oyunda problem yaşamamama rağmen nba live 07 oyununda maç bitince ana menüye dönmesi gerekirken hata veriyor.bu sorunu nasıl çözebilirim.forumda bi kaç kişidede bu sorun olmuş ama tam çözüm yok gibiydi.directx le bi ilgisi olabilrmi? şimdiden çok teşekkür ederim.
vistada nba live 07 sorunu
tamam teşekkürlerde..olmazsa başka yolu varmı işimi garantiye alıyımda:D daha deneyemedim çünkü.
direct x sorunu çözmedi hala maç sonunda ana menüye dönmek için quit game e basınca vista hata veriyor.sorunu çözen varsa lütfen yardımcı olsun.teşekkürler
ekran kartım ati x1550 512 mb sorunun ekran kartından olduğunu sanmıyorum.
ya lütfen yardım edin acayip sinir oldum arada 1 maç falan yaptıktan sonra dönüo ana menüye ama sonra tekrar yapıyo..
oyun ile ilgili yamaları kontrol etmenden başka önerim yok malesef saçma gelecek ama 2007 serisi fifa vb tüm oyunlar sorunlu vistada ama eski sürümler 2000 nba bile sorunsuz çalışmaktadır.2008 yazılımları gelene kadar beklemekten başka çare yok birde uyumluluk modunu xp yaparak dene.
bilgilerinden dolayı teşekkürler.xp uyumluluğunda çalışmadı yamasıda yok ancak programı yönetici olarak çalıştırıp oyuna girip çıkıp tekrar girince sorun yaşamadım:D yönetici modundanmı yoksa oyunu açıp kapamamdanmı bilmiyorum ama inşallah bir daha sorun yaşamam