Vistada Network Walkman Sorunu

mathilda
13-06-2007, 17:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Vista ultimate kullanıyorum. ancak butun Flash diskleri tanımasına ragmen Sony NW E-105 model mp3Player'i gormuyor.
mp3 player baska bilgisayarlarda calısıyor, benim bilgisayarımda bir turlu calıstıramadım. butun suruculer kurulu ve anakartım Asus A8N SLI

Yardımcı olursanız sevinirim.

Borga-x
13-06-2007, 17:48   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

anakartın güncel sürücülerini yüklemeni öneririm.Varsa sony mp3 playerında son suruculerını bul ve kur.Sorun devam ederse wındows'unu onarmanı öneririm. Belli başlı dll dosyaların zarar görmüş olabilir.
Onarma işlemi aynı sistem kurar gibi cd'nı koyuyosun surucune bılgısayarın açılırken sana cd'den on yukleme için bır tusa bas dedıgınde herhangı bır tusa bas.Yükleme dosyaları yuklenece ve sana soracak sıfırdan mı kuryaım yoksa onarayımmı dıye sen onarmayı seç.
Şunu da dene wındowsta iken xp cd'sını koy surucune ordan onar de bunları denedıgınde sorun çözülmezse yıne buraya yaz baska cozumler bulalım

erkanc
13-06-2007, 18:46   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

bence playerin sürücüleri bulman gerekiyor anladğım kadarıyla vista desteği yok mp3 playerin sony nin web sitesine bakabiilirsin belki yayınlanmıştır

mathilda
14-06-2007, 00:57   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

aygıt yoneticisini karıstırırken bir hata kodu buldum. koda gore microsoft sitesinde asagıdakileri buldum

E0000219: SPAPI_E_NO_ASSOCIATED_SERVICE

Issue:

The driver installation failed because a function driver was not specified for this device instance. This failure generates the following entries in the Setupapi.dev.log file.

!!!  dvi:                          Error: No INF AddService directives contained the flag SPSVCINST_ASSOCSERVICE

!!!  dvi:                          Error while installing services.

!!!  dvi:                          Error 0xe0000219: The installation failed because a function driver was not specified for this device instance.

!!!  dvi:                          Cleaning up failed installation

dvi:                     {Install DEVICE exit (0xe0000219)}

!!!  dvi:                     Cleaning up failed installation (e0000219)

!!!  dvi:                Error 0xe0000219: The installation failed because a function driver was not specified for this device instance.

dvi:           {DIF_INSTALLDEVICE - exit(0xe0000219)} 17:50:43.165

Solutions:

Ensure that all description of the AddService directive in the Services section (such as DDInstall.Services section) in the INF file is correct. And also ensure that the target of "Include" and "Needs" exists in Windows Vista.

For implementation details, see "INF AddService Directive" in the WDK documentation, available online at:

Son Düzenleme: mathilda ~ 14 Haziran 2007 01:32