vistada sistem geri yükleme noktası belirleme!

abrek
04-06-2007, 18:00   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
126 mesaj

arkadaşlar geri yükleme noktasını manuel olarak belirlemek istiyorum nereden yapabilirim?s.geri yük.açtım en yakın nokta 14.5.2007 ben sadece iki gün öncesini yüklemek istiyorum yerini bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

gökhan19
04-06-2007, 18:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
997 mesaj

alttada bi seçenek var oraya bak

playboyselim
04-06-2007, 18:46   |  #3  
Yeni Üye
48 mesaj

tarihlerden birisini seç ne geri yükle dersen olur
bilgisayarı yeni aldıysan veya format attıysan o zamanı gösterir kendine yeni bitane geri yükleme noktası oluştur

abrek
04-06-2007, 21:42   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
126 mesaj
playboyselim
tarihlerden birisini seç ne geri yükle dersen olur
bilgisayarı yeni aldıysan veya format attıysan o zamanı gösterir kendine yeni bitane geri yükleme noktası oluş
KahkahaKahkahaKahkahabende o yeni yükleme noktası nasıl oluşturulacak onu soruyom kardeş!

abrek
04-06-2007, 21:56   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
126 mesaj
gökhan19
alttada  bi seçenek var oraya
altta üstte seçenek falan yok,neyse iki gün öncesine aldık da şimdi de indirdiğim programı kuramıyorum exe dosyası var install, uninstall yok(bi kaç prog.da denedim)önceden indirince prog.da görünür seçip kullanırdık,bi yerleri kurcaladım ama nereler bilmiyorum,ustalardan yardım bekliyorum.

Son Düzenleme: abrek ~ 05 Haziran 2007 14:31
abrek
05-06-2007, 14:32   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
126 mesaj
abrek
gökhan19
alttada  bi seçenek var oraya
altta üstte seçenek falan yok,neyse iki gün öncesine aldık da şimdi de indirdiğim programı kuramıyorum exe dosyası var install, uninstall yok(bi kaç prog.da denedim)önceden indirince prog.da görünür seçip kullanırdık,bi yerleri kurcaladım ama nereler bilmiyorum,ustalardan yardım bekliyorum.
arkadşlar yeni başlık açmadım buradan devam ediyorum bu kurulum sorunu nasıl çözülür?

kopuKÇocuk
17-05-2009, 20:27   |  #7  
Yıllanmış Üye
970 mesaj
avarepasali
a.q kodugumun ewladları nmerede
[*<]lütfen terbiyenizi bozmayın beyfendi(bakın size hala beyfendi diyorum)eğer bu siteyi ve forumu beyenmiyorsanız  burayı terkedin TERBİYENİZİ BOZMAYIN DEMEK İSTERDİM FAKAT SİZDE TERBİYE FELAN OLMADI BELLİ...SAYIN CHIP FORUM SİTESİ ÜYESİ ARKADAŞLARIM LÜTFEN ARKADAŞA SİZLERDE BİŞEYLER DEYİN....Zonkavarasalimisin nesin sende yürü git bu siteden sizin gibileri istemiyoruz bu sitede..burası terbiyeli bi site öyle herkesin birbirine laflar savurduğu o ucuz sitelerden değilKızgınKızgın