Vistada Sorun Yok

peace-wave
07-09-2007, 10:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Yaklaşık 6 aydır Vista Home Premium'u Toshiba A100-599 model bir dizüstünde kullanıyorum ve bu güne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım, hatta çok memnunum. Çoğu Vista'dan kaynaklandığı "sanılan" sorunlar, aslında bilgisayardan kaynaklanıyor olabilir, yani herkes Vista'da sorun yaşıyor da bir ben mi yaşamıyorum?!! Ayrıca Vista tüm programları da kaldırıyor, Flash 8, Photoshop;?!! Vista'nın tek olumsu yanı gibi görülen bazı oyun ve programları desteklememesi de "User Account Control" denilen bir ayardan kaynaklanıyor. Bilgisayarın korumasında bilgisayarın çevrimiçi güvenliğini denetlediğinden eğer bilgisayarınıza güvenliğinden emin olduğunuz öğeler yüklerseniz User Account Control'ü  Denetim Masasından kapatabilir ve bölece her türlü oyun ve programı Vista üzerinden de çalıştırabilirsiniz.

gökhan19
07-09-2007, 11:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
997 mesaj

Bende vista home premiumu 6,5 aydır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok bana göre xpden daha hızlı çalışıyor..Bütün driverleride buldum zaten.Sorunsuz kullanıyorum..UAC ı ise deneyimli kullanıcılar kapatsın ama çok amatör hiçbişeyden anlamayan kullanıcılar açık tutsun..Hani şu bedava xxx resimleri linklerinde gezenler falan..

uGuR.uK
07-09-2007, 11:31   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

walla doru diosunuz bende 5 aya yakın bir süredir vista ultimate kullanıorm PC'mde, ne bir donanım nede bi yazılım sorun cıkardı. ayrıca XP'den cok daha hos gorunumlu, kullanıslı ve guzel bir isletim sistemi. Kullanmayı bilmeyenler doru duzgun arastırma yapmayanlar en olmadık en ufak seye bile sorun derler, adamın sistemi giris seviyesi donanımdır vista cok agır kasıo derler vb.....

zaten en fazla 1-2yıl sora xp'de 98 gibi unutulcak...

Kapalı Hesap (53751)
07-09-2007, 13:01   |  #4  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

Bende Vista Ultimate ile 20 Şubat 2007 tarihinde tanıştım
gerçekten bencede sorunsuz hatta Photoshop CS2 XP'de 10 saatte açılırken Vista'da şipşak açılıyor hepinize katıldığım için yazayım dedim...

eolos
07-09-2007, 14:02   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

arkadaslar bu sizin vistayı ne amacla kullandıgınızada baglıs aslında vistayla visual stdio 06 kullanıp program yazanınız varmı? vista kullanarak

uGuR.uK
07-09-2007, 14:14   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
eolos
arkadaslar bu sizin vistayı ne amacla kullandıgınızada baglıs aslında vistayla visual stdio 06 kullanıp program yazanınız varmı? vista
ben visual studio 2005 pro. kullanıorm....

peace-wave
07-09-2007, 14:23   |  #7  
OP Taze Üye
4 mesaj

bende ilk başta belirttim ama yeniden söyliyim flash 8, photoshop CS3, Dreamweaver ve Fireworks, Harry Potter gibi bir çok filmde kullanılan özel efekt programı FxHome VisionLab, daha önmce forumda Vistada sorunlu çalıştığı söylenen BsPlayer ve Messenger, Office programı olarak hem Office 2007 hem de OpenOffice.org kullanıyorum. Bunların üstünede oyunlar muhteşem çalışıyor. Warcraft, Test Drive, NFS bugüne kadar isteyip de çalıştıramadığım oyun olmadı. Yani bilmiyorum açıkcası benim ve anladığım kadarıyla pek de az kişi değiliz bizim Vista'da sorunlarımız yok denecek kadar az!!! Her küçük şeyide Vista'ya bağlamak ve özellikle Vista'ya öngörüyle yaklaşmak doğru değil bence. Sonuç olarak XP'de Microsoft yaptı Beğendim Son bişi daha bugüne kadar ayrı bir antivirüs programı kullanmamama rağmen haftalık yaptığım hem Norton, hem Defender hem de Avast Home ile en küçük bir virüse rastlamadım. Vistayı kullanmayı bilmeli Tebrikler Microsoft Alkış

babati
31-03-2008, 13:52   |  #8  
Taze Üye
3 mesaj

bende vista kullanıyorum ama bazı oyunları açmıyor örneğin güdfather ama bazılarınıda çok ii çalıştırıyor.godfather ı xp lerin hepsi açıyor ne yapmalıyımki vistada açsın yardımcı olursanız sevinirim.

emre__
02-04-2008, 17:17   |  #9  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

bende 2 aydan beri kullanıyorum hiç bi sorun yok sadece bluetooth la ilgili ufak bi sorun war driverle ilgili ama çalışıyor dosya alıp göderebiliyorum ama mikrofonlu kulaklık mıdır nedir onu tanımıyor oda işe yaramıyo saten :D onuda sp1 den sonra düzeleceğine inanıyorum (recovrey dvd sini takıp denemedim ama ) çok memnunum kardeşim pc yi xp yüklü kullandım geçen gün bişiy çalıştır dedim yok yapmıcam diyo kitleniyo formatı gelmiş gene 1 ay önce formatlandı ama :)