khrmn arkadasım nasılsın ben halen sonuc alamadım ya da ben beceremdım.sunu resımlı anlatır mısın?bu konunun en basındakı yazdıgın konuyu.
Vistada Tema Yükleme ve Vista Temaları
sayın khramn bey verdiğiniz temalr gerçektende çok kişilerin işine yaramıştır ama ben size belki komik ama bişey sormak istiyorum galiba sizinde kullandığınız dock programı rocketdock..bende rocket dock kullanıcısıyım gakat sizde rocketdocklar hem aşağıda var hemde yukarıda bunu nasıl yaptınızı sormak istiyorum ben iki kere açmaya çalıştım açılmıyor bitane daha rocket dock yükyüm dedim bu seferde zaten yüklü olduğu için hata veriyor şimdiden teşekkürler
ferit1234sayın khramn bey verdiğiniz temalr gerçektende çok kişilerin işine yaramıştır ama ben size belki komik ama bişey sormak istiyorum galiba sizinde kullandığınız dock programı rocketdock..bende rocket dock kullanıcısıyım gakat sizde rocketdocklar hem aşağıda var hemde yukarıda bunu nasıl yaptınızı sormak istiyorum ben iki kere açmaya çalıştım açılmıyor bitane daha rocket dock yükyüm dedim bu seferde zaten yüklü olduğu için hata veriyor şimdiden teşekkü
galiba ben yanıldım çünkü sizin dock programınız objecct dock neyse önemi yok yinede saolun
Alttaki ve Üstteki Yerleri nasıl yapıyorsunuz
Yani Yan Yana iconları
MéLiHhAlttaki ve Üstteki Yerleri nasıl yapıyorsunuzÜstteki cevabımda resmini eklediği yazılımla. Yazılımı kurun, çalıştırın eklemek istediğiniz ister kısayol,ister exe ster herhangi bir dosya sadece sürükleyip üstüne bırakmanız yeterli.
Yani Yan Yana iconları
Ya ama İnternet Cafelerde böle bi program kurulu değilken Böyle Çıkıyor
MéLiHhYa ama İnternet Cafelerde böle bi program kurulu değilken Böyle Çıkıhiçbirşey anlamadım.
ya ben hala 3 dll dosyasını değiştiremiyorum...verdiğiniz dosyayı kayıt defterine ekledim, dosyaya sağ tıklayıp "Take Ownership" i seçiyorum fakat daha sonra birlikte aç seçeneği geliyor...dosyayı değiştirmeyi denedim ama yine değiştirmedi...yardımcı olabilir misiniz?
aswerthya ben hala 3 dll dosyasını değiştiremiyorum...verdiğiniz dosyayı kayıt defterine ekledim, dosyaya sağ tıklayıp "Take Ownership" i seçiyorum fakat daha sonra birlikte aç seçeneği geliyor...dosyayı değiştirmeyi denedim ama yine değiştirmedi...yardımcı olabilir misiniz?Dosyalar üzerinde (tek tek)sağ tıklayıp "Take Ownership"i tıkladıktan sonra tekrar (tek tek) sağ tıklayıp yeniden adlandır diyerek adlarını değiştirmelisiniz. Bu ad değişikliği örn: uxtheme.dll iken isminin sonuna old ekleyip uxtheme.dll.old şeklinde olabilir. Böylece orjinal dosyayı silmemiş olursunuz, gerektiğinde kullanırsınız. İsimleri değiştirdikten sonra verdiğim dosyaları system32 klasörüne kopyalayın, işlem tamamdır.Yinede yapamadım derseniz tuneup yazılımı ile temaları kullanabilirsiniz.
İlk önce konu için teşekkürler.Object Dock'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
magicdeahtİlk önce konu için teşekkürler.Object Dock'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
ben en baştaki temayı yükleyemedim ya biri bana yardımcı olabilir mi
tuneup programı ile uygulayabilirsin dostum
kardeş ben dosyaların ismini değiştirirken izin gerekkiyor diyo
yha dosyaların yönetici haklarını nasıl alıcaz anlatın lütfen
yha dosyaların yönetici haklarını nasıl alıcaz anlatın lüBen gerekli dosyayı konudaki linke eklediğimi hatırlıyorum. Demek ki eklememişim. Sağ klikte yönetici olarak çalıştır (take ownership) seçeneğinin çıkması için;http://rapidshare.com/files/250321995/install-take-ownership.reg
Doyayı indirip çift tıklayıp kayıt defterine ekleyin. Artık açılabilinir/çalıştırılabilinir bir dosyaya sağ tıkladığınızda yönetici olarak çalıştır veya take ownership (ikiside aynı) seçeneğin çıktığını görürsünüz. Böylece istediğiniz dosyanın yönetici haklarını bir tıkla alabilirsiniz.
Khramn arkadaş gerçekten bıkmadan,yılmadan açtığın konunun takibini yapıyorsun,helal olsun.
Ben de vista basic var.Ona bu tema ekleme işini şöyle yaptım.
Vista Visual Master http://www.vista123.net/ ten indirdim.Programdan pacthladım.
desk hack i yükleyip yönetici olarak çalıştırdım. sonra temaları C:\Windows\Resources\Themes içine atıp tema tema gezmeye başladım.:) Bu da benim masaüstüm .
[URL=http://img6.imageshack.us/i/screenshot001dph.png/][/URL]
lütfennn yardımmm !!! sitede verilen herşeyi indirdim system 32 nin içindeki aynı isme ait dll dosyalarına ters tıklıyor ve take ownership yaptıktan sonra ismini aynı şekilde eski ismiyle değiştiriyorum 3 dosyayada bunu yaptıktan sonra siteden indirdiklerimi system 32 nin içine kopyala değiştir diyorum fakat bu dll dosyaların kullanıldığını kapatıp tekrar denemem gerektiğini söyleyen bir uyarı geliyor bu sorunu nasıl aşıcam lütfenn yardım edinn :(:(:(
lütfennn yardımmm !!! sitede verilen herşeyi indirdim system 32 nin içindeki aynı isme ait dll dosyalarına ters tıklıyor ve take ownership yaptıktan sonra ismini aynı şekilde eski ismiyle değiştiriyorum 3 dosyayada bunu yaptıktan sonra siteden indirdiklerimi system 32 nin içine kopyala değiştir diyorum fakat bu dll dosyaların kullanıldığını kapatıp tekrar denemem gerektiğini söyleyen bir uyarı geliyor bu sorunu nasıl aşıcam lütfenn yardım edinn :(:(:(1. si dosyaları değiştirmektense tune up yazılımını kullanmanızı öneririm.2. si değştirip kullanacağım derseniz o vakit orjinal dosyaların (system32 klasörlerindekilerin) adlarını deştirmiyorsunuzdur yoksa neden bu dosyalar kullanılıyor desin.
3. sü ben daha önce orjinal dosyaları yeniden adlandırıp verilenleri kopyalamıştım şimdi orjinalleri geri yüklemek istiyorum derseniz o vakit mevcutlara daha önce orjinallere yaptığınız aynı işlemleri yapmalısınız.
Son Düzenleme: khramn ~ 27 Temmuz 2009 21:33
temalar süpermiş paylaşım için teşekkür ederim