vistadan windows7 ye geçiş

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
saviola_37
26-06-2009, 22:26   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Coolarkadaşlar geçen bir sitede okudum vista kullanıcıları güncellemeler sonucu windows 7 ye geçecekmiş ama tarihi bulamadım bilen varmı ?Beğendim

Microsoft
05-08-2009, 11:22   |  #2  
Microsoft
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Windows 7’ye geçiş yapmak isteyen Windows Vista kullanıcıları için çeşitli olanaklar bulunmaktadır, bunlardan ilki 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren yeni bilgisayar almış ve üzerinde Windows Vista Home Premium, Business ve Ultimate sürümleri yüklü olan bilgisayarların ücretsiz olarak Windows 7’ye geçiş hakkı ile ilgilidir. Bu konuda detaylı bilgi https://www.windows7upgradeoption.com adresinden alınabilir. Ayrıca 22 Ekim 2009 tarihi sonrasında halen Windows Vista kullanmakta olan kullanıcılar Windows Anytime Upgrade adı verilen yükseltme programından faydalanarak Windows 7’ye geçiş yapabilirler, bu programın fiyatlandırması ve detayları 22 Ekim 2009 tarihinde detaylı olarak duyurulacaktır.  

Microsoft tüm dünyada işletim sistemi dağılımlarında OEM satıcılarını önemli bir kanal olarak görmektedir. Tüketiciler bir bilgisayar satın aldıklarında kendilerine bir seçim olarak sunulan Windows işletim sistemi en son teknolojileri ve yenilikleri içermek zorundadır. Bu nedenle OEM firmalarıyla yapılan anlaşmalar nedeniyle yeni bir sürüm çıktığı zaman ilgili markaların bilgisayarlarında sunulan bir önceki işletim sistemi sürümleri Microsoft tarafından güncellenmektedir. Böylece yeni bilgisayar alacak olan müşteriler son işletim sistemi sürümünün sunduğu avantajlardan yararlanabilecektir.

22 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak olan Windows 7 işletim sistemi için de öncekilerden farklı bir uygulama söz konusu değildir. Türkiye’de sadece full versiyonu satışa sunulacak olan Windows 7 sürümleri, ABD full versiyon satış fiyatlarından daha uygun fiyatlarla kullanıcıların hizmetine sunulacaktır.

Bununla birlikte 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren, Microsoft’un anlaşmalı iş ortakları aracılığıyla Windows Vista’nın Home Premium, Ultimate ve Business sürümlerinin yüklü olduğu yeni bilgisayar satın alan son kullanıcılar, ücretsiz olarak Windows 7 işletim sistemine sahip olabilecektir.