arkadaslar bim pc şuan vista xp yapacam ama d de gider diye korkuyorum formatta çevirirken d de gidermi ayrıca benim şu anki xp sp3 pro bu cd yi yüklemem doğrumu yada hangisini tavsiye edersiniz
vistadan xp ye geçerken
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
944 mesaj
sadece cyi slicesksin d ye bişey olmaz
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Formatlarken D'yi C sürücüsü olarak ögrebiliyor. Sürücü büyüklüklerine dikkat edin.
Yeni Üye
39 mesaj
vistanın kurulu olduğu C^yi sil biçimlendir. önemli dosyaların varsa onları önceden D'ye aktar. Bende 1 hafta evvel vistadan XP'ye geçtim ve XP SP3 pro'yu kurdum şu an çok iyi, Vistanın XP'yi yakalaması çok zor. sonuna kadar XP ye devam.
Bakalım Vindows 7 ne getirecek ona göre yol çizeriz..
Taze Üye
13 mesaj
ancak eklemek istiyorum sp3 de driverlarini anakart camera scanner başta olmak üzere cd^den yüklemek zorundasın. internetten kendi sitesinden bile olsa driver'lari tanimaz. bilgin olsun...
eltahirFormatlarken D'yi C sürücüsü olarak ögrebiliyor. Sürücü büyüklüklerine dikkat edin.kesinlikle buna dikkat etmelisin :S bir anlık dalgınlık a c bu diye silersen ki bir kere o hataya dustum dusmez olaydım 1 tb lık tum bilgiler uçtu havaya şimdi 10 kere kontrol ediyorum :D isimlerinden ziyade bölüm büyüklerine göre ilk önce doğru bölümü bulmaya çalış cp vista geçisinde bazen değişebiliyor sürücü harfleri