kardeşlerim leptop aldım vista kurulu ben xp kuracam şimdi vistadan xp ye geçerken bir işlem yapmak gerekiyormu yani normal xp format atar gibi mi atacagız yoksa başka bir işleme gerek varmı.
vistadan xp ye geçiş
bence geçme ama illada gececem dersen forumda arama yapman yeterli olacaktır
tabi Bir zararı olacaksa geçmiyeyim ama xp sp3 yüklüyecem boşuna vista agırlaştırıyor. vista için erken diye düşünüyorum.
flox13ntabi Bir zararı olacaksa geçmiyeyim ama xp sp3 yüklüyecem boşuna vista agırlaştırıyor. vista için erken diye düşünüyorum.katılıyorum
flox13n bende ondan şikayetçiyim xp ye geçmek istiyorum ama driver ların sorun çıkarması muhtemel yani çoğu yeni sürücüde artık xp desteği yok o yüzden eolos arkadaş bence geçme demiş sanırım
bende ondan korkuyorum bir sorun yaratırmı.eger sorun olacaksa atmıyayım.sizlerden yarıdım alayım dedim.
Önce aldığın dizüstü bilgisayarın support driver sitesine bak eğer XP için driverler mevcutsa sonra rahatlıkla formatını atarsın.
Ayrıca sabit diskinde vistanın recoverysi vardır format sonrası silineceğinden eğer sana dizüstüyle beraber recovery cdleri gelmediyse kendin bitane oluşturmalısın tekrar vistaya dönme ihtimaline karşı. Bukadar :))
driverlerin hepsi var orjinal vista da var. yani recovery lerin hepsi var herşeyiçin saolun.
bakın arkadaşlar vista ram istiyor biliyorsunuz performans sorunlarının başlıca nedeni bu
vista sp1 den sonra vista hızlı bi şekilde yükselişe gecti yazılım firmalarının neredeyse tamamı vista için sürümler yayınladı
vistayla ilgili herkezin sorunu var ama ben nedense kullandıgımdan beri hiç sorun yaşamadım sorunu bence başka yerde arayın
MSI
hd:160GB SATA
ek:Intel® Grpahics Media Acceleator (GMA) X3100
işlemci:Centrino Duo Pentium T2310
Ekran:15.4
rem:1GB DDR2 533MHz