sorunum bu işte. bazen açtıktan hemen sonra bazen bi kaç bişe yapıorum ondan sonra. donup kalıo hiçbişe yapamıorum. gücünü keserek kapatıorum. tekrar açınca bazen ekran 6 ya bölünüyor, yani aynı görüntüden 6 tane, bu bölünme işlemi önyükleme den önce de gerçekleşio. sabit diskim 3 bölümlü 2 sinde vista hp var. biri sp1 , diğerini yeni yükledim (donma başlamadan önce). donan sp1. yalnız geçen gün bişey daha oldu:donmayan vista'da sp1 vistanın yüklü olduğu sürücüden sp1 vistada yklemiş olduğum bi mario oyununu çalıştırdım ekran yine 6landı.bu son olay bi kere oldu. noluyor? bi yardım?
vistam donuyor
Lisans hakkınız kaybolmuyor nasılsa. En iyisi Xp pro'ya dönün. Şu an için bir çok oyun ve programda vista sorunlu. Belki bir iki yıl sonra stabil olacak. O yüzden XP den vazgeçmeyin derim.
tam olarak bilmiyorum ama home sürümlerinde olmuo galiba, ultimate ya da enterprise gerekli . yani yeni bi xp almam gerekio. zaten bi de bilgisayarım dizüstü, vista diski tam vista değil bilgisayarı aldığımda gelen disk :D bu donmaları nasıl engellerim? aynı şeyi yaşayıp kurtulan yok mu?
driverler sonrun oluşturuyor olabilr
iki tane işletim sisteminin bi hd de çalışmayacağı ms sitesinde yazıyor(vista ile beraber herhangi bir sistem|lisans hakkı kayboluyormuş|)vista pc ile gelen disk tam vista diski dir fakat oem dir vistanı formatlamana yarar ve ortaya sağlam bir vista çıkar sen o pcye her hd bölümüne format at tek bi vista ayükle sp1 de kur son çıkan driverleri de kur hiç bişisi kalmaz
format atmadan olmaz mı ya :( şu ikinci kurduğumu kaldırsam :S geri dönüşü yok mu yaf, olaamaaaaz :( bi de ben bu diskle xp alabilirimiyim yani? ama zten sistemi kaldırmak istemiyorum yok mu başka bi yolu?
bence bölümleri iptal edip,yeniden format at.tek bölüm ve vista işletim sistemi sorunu giderir.
yaptım ya sonunda. format attım. pek gönüllü değildim ama bi rahatladım yaf. oh be.