arkadaşlar dün gece bilgisyarı normal bi şekilde kapattım yarın 11.30 12.00 arası bilgisayarı açayım dedim güncelleştirmeler yükleniyo diyo 3/3 %0 yüzde olan yer hiç ilerlemiyo 1 dk sonra da kapatılıyor... diyor bilgisayar yeniden başlıyo
akşam hiç güncellemede yapmadı
güvelli modada girmeme izin vermiyo lütfen yardımcı olumusunuz sinirlerim bozuldu[*<][*<]
Vistama bişeyler oldu
vista dvd si ile onar yada sistem geri yükleme yap
soulmyVista orjinal değil mi? Umarım değildir. Kopya vistaya güncelleme yapamazsın çünkü.evet vista korsan ise çogu şeye izin vermez.korsansa hemen orjinalini edin
yoo ne alaka bizdede laptopta yüklü lisans herşey var demez olaydım bende güncelleştirme geldi yükle dedim o dur bu dur açılırken kapanırken aşama 3/3 %0 diyo kapanıyo açılırken öle diyo açılıyo
vistam orjinal home premium c****li değğil recovery cdim var
bilgisayarım asus x51r
vista dvd si bulursamda nasıl onarcam
vistada onarmak için dvd ya da cd'ye gerek yok diye biliyorum. Onarmak için;
Başlat-çalıştır- sfc /scannow yaz enterla.
ersansvista açılmıPardon unutmuşum. O zaman cd ile yapabilirsin ancak. Bunun için dvd yi takıp bilgisayarı boot et. Orda şimdi onarın gibi bir seçenek olması lazım oraya tıklıyorsun diye biliyorum.
evet recovery dvdsi ile başlat zaten bilgisayarı onar diye bi seçenek çıkacak karşına.
recovery ile başlatınca partion seçtiriyo recovery yapmaya başlıyo
ersansrecovery ile başlatınca partion seçtiriyo recovery yapmaya başlıRecovery cdsi ile yapma zaten eğer onunla yaparsan C sürücüsünde belgelerin varsa silinir. Laptopu ilk aldığın günkü haline döndürür.
şu anda mesajları ubuntudan yazıyorum bence vistanın dvd imajı var ama ubuntudan sürücüleri görüyoruma ama giremiyorum hata veriyo girmenin bir yolu varmı girebilirsem bazı önemli belgeleri kurtarıp format atıcam
Cannot mount volume.
Unable to mount the volume 'VistaOS'.
diye hata veriyo
kardeş kesin bir çözüm format bir de orjinal vista kullanıyorum güncellemeler her zaman açık da bu ara güncelleme yok diye biliyorum genelde microsoft içinde bulunduğu ayın ilk haftası yayınlar ilk def böyle bir sorun sende arşılaştım bence bikgisayarını hiç zorlama recovery cd lerin varsa temiz bir format at gitsin
içinde çok ama çok önemli bilgiler var
erd 2005 ile bilgisayarı cdden boot edip önemli bilgilerini kurtarabilme şansın var ama garanti veremem.
arkadaşım en iyi çözüm aç ve bekle bendede olmuştu 1 gece açık bıraktım sabaha %86 olmuş oda 1-2 saate doldu yuh diyenler için:sp1 i yüklüodum
borozanarkadaşım en iyi çözüm aç ve bekle bendede olmuştu 1 gece açık bıraktım sabaha %86 olmuş oda 1-2 saate doldu yuh diyenler için:sp1 i yüklü:S:S:S:S:S